Przykład inteligencji na forum

1
KasiaSkrok pisze:***^^To FoRuM JeSt GłUpIe^^***

Muszę przyznać, że takie "manifestacje" w dziale "tu się przedstawiamy" w dwóch tematach i na sb uważam nie za dziecinne, ale właśnie głupie. Dlatego zwracam się z prośbą do wszystkich, którzy zechcą się na nas obrazić, opuścić nas lub pokazać swoje niezadowolenie, o znalezienie jakiegoś innego sposobu na widowiskowe pożegnanie. Kasowanie wszystkich bzdurnych postów w taki upał, kosztuje mnie i mój komputer zbyt wiele wysiłku.

P.S. co ciekawe, po tej informacji Kasia z jeszcze większą radością utworzyła nowe inteligentne tematy w prawie wszystkich działach... cóż, co się dzieje z tą młodzieżą...?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Ze mną prawie wyjasnione, tylko chyba z bitwą ma być rozstrzygnięte, albo juz jest - nie jestem pewny.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

4
Jakby jeszcze ktoś miał wątpliwości, na jakim forum się znajduje, to KasiaSkrok uprzejmie informuje:

To forum jest dla głupich!!!

Może ktoś w końcu złaje porządnie tyłek tej gówniarze, bo robi się denerwująca :?

6
Rozkręciliśmy się, moi drodzy, rozkręciliśmy! :twisted:

KTO JESZCZE MA OCHOTę NA BANA?! Hę?! Hę?! BURZY SIę KTOś, KTóRYś, PO COś, NA COś, DLACZEGOś?!?!?!??!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

7
Eee, widze, ze maly sklepik to nie dla nas. Odrazu hurtem te bany ;)

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

8
<zmyka tak cicho, jak się tylko da>

Wiecie co, na takich ludzi nie ma rady. Albo jest. Metoda Wędrowycza ,,warstwowa": warstwa głupich ludzi, warstwa ziemi, warstwa głupich ludzi, warstwa ziemi...

Co toto sobie myśli? że jest najwspanialsze na świecie i trzeba całować ziemię, po której stąpają to już wiemy. Co jeszcze? :]
Z powarzaniem, łynki i Móza.

[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]

לא תקחו אותי - אני חופשי

9
Three Bans for the PoKeMoN-kings under the sky,

Seven for the Emo-lords in their halls of stone,

Nine for the Mortal Children Of Neostrada doomed to die,

One for the Dark Analfabeta on his dark throne

In the Land of Weryfikatorium where the Shadows lie.

One Ban to rule them all, One Ban to find them,

One Ban to bring them all and in the darkness bind them

In the Land of Weryfikatorium where the Shadows lie.

10
Przepraszam ja mam neo :( :P dobra dobra wiem o co biega ;D

13
Jest za ;) Motto Zajebiste ;D

14
Popieram, to naprawdę jest cudowne 8) Ale na pasku to chyba za bardzo rozciągnie logo, może lepiej na początku regulaminu?

15
Ojej, naprawdę bardzo mi miło, że się tak spodobało.

Mam tylko jeden zarzut, a mianowicie to, że powinno być "ChildrenS", a nie "Children", także przydałoby się to zmienić. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”