Grafik dyżurów przy spisie treści.

1
No właśnie.

Z racji na lekki chaos w nanoszeniu nowych linków do spisu treści, pomyślałem (i zostałem poparty) o grafiku dyżurów.

Dyżury były by przydzielane tygodniami. Np. ja kontroluję spis jeden tydzień, po mnie następna osoba, po tamtej osobie jeszcze jedna i znów ja. I tak w kółeczko.

Wydaje mi się, że 3 osoby spokojnie wystarczą.

Zgłaszam się jako pierwsza. Kto jeszcze chętny, tudzież niechętny (władzy to nie obchodzi :twisted: )?
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Dobra, to gwoli ścisłości:

10-15 lipca - Me

16-22 lipca - Obywatelka AM

23-29 lipca - Winky

30 lipca - 5 sierpnia - Me

I bla, bla, bla. I tak w kółko.

Pasi?

6
Dobra, spoko, przecież nie traktujemy tego jak Przejaświętszej Księgi Prawdy, z pewnością nikomo głowa sie nie urwie, jak się tym zajmie. ;)

Grafik jest po to, żeby zachować jako taki ład w tym wszystkim. :)

9
6-12 sierpnia - Obywatelka AM

13-20 sierpnia - Patren

21-27 sierpnia - Winky
Ostatnio zmieniony pn 06 sie 2007, 18:51 przez Patren, łącznie zmieniany 1 raz.

12
21 - 28 września - Obywatelka AM

29 września - 6 października - Patren

7 - 14 października - Winky

PS. Wiecie, nie obraziłabym się, gdyby jeszcze ktoś nam zechciał pomóc :D

13
Chciałem coś ogłosić, a mianowicie:

Gdy jest kolej danej osoby, podczas nanoszenia nowych linków do spisu powinna ona (tj. dyżurny) sprawdzać parę tekstów wstecz, czy aby napewno zostały umieszczone przez poprzednika, bo przecież mylić się rzeczą ludzką, tudzież elfią jest, zakrzyknijmy Alleluja.

Np. podczas dzisiejszej aktualizacji, zauważyłem jeden przekręcony nick oraz brak dwóch tekstów! (już je naniosłem)

Dlatego proszę jeszcze raz: czujność i uwaga przede wszystkim, bo taki babol mógłby zostać na długi, długi czas.

Czołem, siostry i siostry.

Pozdrawiam.

14
Np. podczas dzisiejszej aktualizacji, zauważyłem jeden przekręcony nick oraz brak dwóch tekstów!
<Pogwizduje pod nosem, patrząc w sufit i udając, że nie wie, o co chodzi> Ale ja naprawdę sprawdzałam wszystko 10 razy, nie wiem, jak do tego doszło.

15 - 22 października - Obywatelka AM

23 - 30 października - Patren

31 października - 7 listopada - winky
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”