5
3Podpisuję się pod prośbą Pana_ruiny. Wolność przez 15 minut! 

Zapraszam: http://www.jacek-lukawski.pl
5
12A ja uważam, że to zły pomysł. Co stoi na przeszkodzie, żeby komentarz napisać w edytorze tekstu? Tam sprawdzić sobie pisownię i dopiero wkleić?
Też miałem ten problem i dopiero później orientowałem się, że mam pełno literówek itp. Z czasem nauczyłem się pisać dłuższe wypowiedzi w wordzie. A nawet jeśli w krótkiej będą jakieś błędy, to co? Przecież to jest internet ze skrótami, akronimami i emotikonami, a nie wypracowanie szkolne.
15 minut w necie to co najmniej jak tydzień w normalnym życiu. I tak te 5 minut to za dużo.
A co z odpowiedziami na posty? Kolejna osoba ma czekać 15 minut, żeby odpowiedzieć, bo może tej pierwszej się odwidzi i całkowicie zmieni treść? I następna osoba ma czekać 15 minut? I następna znowu 15 minut? I tak w nieskończoność?
Ja rozumiem, że to jest forum literackie, ale to nie znaczy, że musimy przyjmować tempo G.R.R. Martina czy innego żółwia.
Też miałem ten problem i dopiero później orientowałem się, że mam pełno literówek itp. Z czasem nauczyłem się pisać dłuższe wypowiedzi w wordzie. A nawet jeśli w krótkiej będą jakieś błędy, to co? Przecież to jest internet ze skrótami, akronimami i emotikonami, a nie wypracowanie szkolne.
15 minut w necie to co najmniej jak tydzień w normalnym życiu. I tak te 5 minut to za dużo.
A co z odpowiedziami na posty? Kolejna osoba ma czekać 15 minut, żeby odpowiedzieć, bo może tej pierwszej się odwidzi i całkowicie zmieni treść? I następna osoba ma czekać 15 minut? I następna znowu 15 minut? I tak w nieskończoność?
Ja rozumiem, że to jest forum literackie, ale to nie znaczy, że musimy przyjmować tempo G.R.R. Martina czy innego żółwia.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
5
13Wypowiadam się na kilku dużych forach, w tym literackich, na których w każdej chwili można zmienić swój post i temat i nigdy nie wiedziałam, by dochodziło do takich sytuacji, że ktoś zmienia treść, a kolejny post źle się wtedy odnosi.
Wery to forum z dojrzalszymi ludźmi jak na tamtych więc nie sądzę, by ktoś wykorzystywał dłuższy czas na edycję na coś innego niż poprawa literówek czy innych niezmieniających sensu rzeczy.
Ale osobiście nie mam zdania czy przedłużać czy nie.
Wery to forum z dojrzalszymi ludźmi jak na tamtych więc nie sądzę, by ktoś wykorzystywał dłuższy czas na edycję na coś innego niż poprawa literówek czy innych niezmieniających sensu rzeczy.
Ale osobiście nie mam zdania czy przedłużać czy nie.
Będę śniła swoją baśń
Powrócę tutaj znowu
W mrocznych zamkach skryty skarb
Lecz jak?
Powrócę tutaj znowu
W mrocznych zamkach skryty skarb
Lecz jak?
5
15Wydawało mi się to oczywiste, że życie w sieci toczy się dużo szybciej, czego przykładem są takie apki jak Snapchat. Ale może to tylko moje wrażenia.
Nie masz słownika w telefonie?
No i w czym jest problem, żeby przeczytać przed wysłaniem i wówczas poprawić literówki?
A poza tym to nieładnie jechać i pisać. Oj, nieładnie!

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude