Najlepsze z prozy i poezji

1
Taki drobiazg. W wybór tego, co na Wery najlepsze, można wejść tylko po zalogowaniu. Bo ja wiem? Chyba powinniśmy się chwalić osiągnięciami najszerzej, jak się da. Przede wszystkim tym nieprzekonanym, którzy wpadają na stronkę i chcą sobie wyrobić zdanie, ocenić poziom, zdecydować, czy warto się zakotwiczyć. Może w zamyśle chodziło o premię specjalną dla tych, którzy się wpiszą na członka?
A zupełnie z innej beczki. Jak na smartfonie uzyskać wersję "stacjonarną" forum? Bez logowania? Da się?

2
Leszek Pipka pisze: Chyba powinniśmy się chwalić osiągnięciami najszerzej, jak się da.
Racja. Zmieniłam.
Leszek Pipka pisze: Jak na smartfonie uzyskać wersję "stacjonarną" forum?
Nie mam zielonego.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Leszek Pipka pisze: Jak na smartfonie uzyskać wersję "stacjonarną" forum? Bez logowania? Da się?
Masz na myśli jakąś blogową stronę w domenie weryfikatorium.pl, zawierającą jakieś inne treści, zamiast forumowych wpisów?
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

4
Leszek Pipka pisze: . Jak na smartfonie uzyskać wersję "stacjonarną" forum? Bez logowania? Da się?
Da się.
Zależy tylko od tego, jakiej przeglądarki używasz. Można wybrać "wersja na komputer" i widzisz wersję "stacjonarną".
Bez logowania też.
Problem tylko w tym, że układ jest mniej czytelny i nie mieści się wszystko na stronie - trzeba inaczej przewijać.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

6
Z prawej strony takie trzy kropki.
Tam gdzie pierwszym hasłem powinno być "nowa karta". Potem trzeba w dół..
(w dół tych kropek). Trzecim od dołu hasłem powinno być - wersja na komputer. Trzeba ptaszka zaznaczyć. (lub potwierdzić w dowolnej innej formie).
Ale lojalnie uprzedzam - będzie się gorzej przeglądać.
Lepiej naucz się wersji mobilnej.
Dasz radę :) wierzę w Ciebie :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”