Taki drobiazg. W wybór tego, co na Wery najlepsze, można wejść tylko po zalogowaniu. Bo ja wiem? Chyba powinniśmy się chwalić osiągnięciami najszerzej, jak się da. Przede wszystkim tym nieprzekonanym, którzy wpadają na stronkę i chcą sobie wyrobić zdanie, ocenić poziom, zdecydować, czy warto się zakotwiczyć. Może w zamyśle chodziło o premię specjalną dla tych, którzy się wpiszą na członka?
A zupełnie z innej beczki. Jak na smartfonie uzyskać wersję "stacjonarną" forum? Bez logowania? Da się?
Najlepsze z prozy i poezji
2Racja. Zmieniłam.
Nie mam zielonego.
3Masz na myśli jakąś blogową stronę w domenie weryfikatorium.pl, zawierającą jakieś inne treści, zamiast forumowych wpisów?
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
4Da się.
Zależy tylko od tego, jakiej przeglądarki używasz. Można wybrać "wersja na komputer" i widzisz wersję "stacjonarną".
Bez logowania też.
Problem tylko w tym, że układ jest mniej czytelny i nie mieści się wszystko na stronie - trzeba inaczej przewijać.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
5No Chroma mam, bo to dali ze smartfonem. A właśnie nie wiem, gdzie ta opcja wyboru, gdy wyguglam weryfikatorium.pl. Gdyż albowiem strona niby wygląda jak w pececie, ale jednak inaczej. A bym chciał tak samo 

6Z prawej strony takie trzy kropki.
Tam gdzie pierwszym hasłem powinno być "nowa karta". Potem trzeba w dół..
(w dół tych kropek). Trzecim od dołu hasłem powinno być - wersja na komputer. Trzeba ptaszka zaznaczyć. (lub potwierdzić w dowolnej innej formie).
Ale lojalnie uprzedzam - będzie się gorzej przeglądać.
Lepiej naucz się wersji mobilnej.
Dasz radę
wierzę w Ciebie 
Tam gdzie pierwszym hasłem powinno być "nowa karta". Potem trzeba w dół..
(w dół tych kropek). Trzecim od dołu hasłem powinno być - wersja na komputer. Trzeba ptaszka zaznaczyć. (lub potwierdzić w dowolnej innej formie).
Ale lojalnie uprzedzam - będzie się gorzej przeglądać.
Lepiej naucz się wersji mobilnej.
Dasz radę

7Nie no, zajefajnie. O to chodziło, parę problemów z innymi stronami się przy okazji rozwiązało. Baaardzo Pani Poetynce dziękuję. Młody Technik z Pani :<3<3:
Gosi też bardzo dziękuję.
Gosi też bardzo dziękuję.
8Leszek Pipka, Ty już wiesz, czyim głosem szepcze teraz Technik (nieustająco młoda)