o przedstawianiu

1
Chyba się czepiam (przynajmniej sądzę, że niektórzy tak stwierdzą), ale nie rozumiem jednej rzeczy. Jest to forum dla PISARZY (pomińmy to, czy hobbystów, czy zawodowców). Więc sądzę, że jak taka osoba się przedstawia to swoim powitaniem powinna nam pokazać, że to go kręci. Dwa zdania walnięte na odwal się i dzięki temu mam Cię drogi Nowy polubić, zapamiętać i czytać Twoje teksty? Bez urazy, ale to dla mnie trochę dziwne. Ktoś kto ledwo skleja dwa zdania na swój temat (a o sobie przecież pisać najłatwiej) publikuje tu opowiadania i zachęca nas do czytania? Skoro jego przywitanie brzmi jak wypociny analfabety? Od razu zaznaczam, że jest to moje prywatne zdanie i odczucia, którymi chciałam się z Wami podzielić. Zdarzają się oczywiście wyjątki. Ciekawi mnie, co inni myślą na ten temat. Liczę na mocne poparcie lub skarcenie! Nie przyjmuję do wiadomości, że mi to obojętne.
pisanie i herbata - moje ukochane narkotyki...

2
(a o sobie przecież pisać najłatwiej)

Hm, u mnie jest zupełnie inaczej - nie potrafię pisac o sobie, choć staram się, aby nie były to tylko dwie, trzy linijki postu.

Jak dobrze pamiętam na Weryfikatorium mi się to udało ;)

Oczywiście uważam, że masz rację. Ktoś, kto się zarejestrował na to forum, a przez to powiedział, że zajmuje się pisaniem, powinien przynajmniej wjednym zdaniu napisać, co pisze (czy fantastykę czy horror), żeby inni wiedzieli, czego się po nim spodziewać.

Rozumiem twoje czepianie się, Wampirzyca. Sama lubię się wiele rzeczy czepiać ;)

Pozdrawiam

Patka

Dodane po 5 minutach:

Przejrzałam mój temat powitalny. No, cóż... Przyznaję ci rację, a sama nie napisałam, jakim gatunkiem się zajmuję :roll:

Re: o przedstawianiu

3
Jestem nowy, nie wypowiadam się. Na razie pracuję nad swoim wizerunkiem.

Mam zamiar rozruszać Weryfikatorium. Strasznie to wszystko traktujecie trywialnie. Może to wiek, może brak odpowiednich bodźców z zewnątrz. Trzeba to wszystko wywrócić do góry nogami. Może wtedy zaczniecie się zastanawiać.

Pisarstwo to coś więcej, niż zajęcie hobbistyczne.

4
Zacznę od tego, że to nie ten dział. Bardziej pasuje moim zdaniem do spraw organizacyjnych lub Hyde parku niż tutaj. Tam też przenoszę.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Więc wybacz za pomyłkę działu, jednak wkleiłam tu specjalnie: z nadzieją, że jak ktoś Nowy to zobaczy, to zanim się przedstawi postanowi przeczytać i ruszyć łepetyną ;)
pisanie i herbata - moje ukochane narkotyki...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”