Współpraca z Rewizjami

1
Mam do rozpatrzenia taką propozycję - pytania, co wy na to.

Fundacja organizująca Rewizje - sztuka niezależna http://www.rewizjewarszawa.pl , zaproponowała nam współpracę w festiwalu. Promocja dla młodych autorów. Musielibyśmy wytypować kilka tekstów i znaleźć kilka chętnych osób z Warszawy które chciałyby te teksty zaprezentować szerszej publiczności.

Cała impreza będzie miała miejsce w Warszawie - teksty będą czytane w galeriach lub w specjalnie wypuszczonych na ulice starych autobusach.

Jutro wieczorem będę wiedzieć więcej.

Co wy na to?

P.S. wspomnę jeszcze tylko, że Rewizje to bardzo popularny Festiwal i byłaby to duża reklama dla forum i dla autorów tekstów.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

2
Ja jestem na tak :P

Bo czemu nie? Myślę, że wytypowanie tekstów nie będzie wielkim<nie wiekszym niż ten drugi> problemem ale nie wiem jak z osobami, które miałyby to czytać<to jest ten drugi>.

Siak czy tak, myślę, że propozycja jest ciekawa i nie widzę powodów, żeby nie skorzystać :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Zapowiada się ciekawie. Moim zdaniem to dobra okazja, by pozwolić na chociaż minimalne wyłonienie się literatury spod sterty sztuk, które ostatnio stały się bardziej popularne. Muzyka i taniec są piękne, ale niech ktoś poruszy tłumy słowami! ;)

<Arri edit: A reprezentować nas będzie Raxe! (wzruszyła się) >
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

4
Jestem jak najbardziej za.

Aż żałuję, że nie mam żadnego tekstu na poziomie, który wylądował na forum.

Tylko czy uda się znaleźć kogoś z Wawy kto zgłosi się w roli czytającego?

Jak będziesz wiedzieć więcej to informuj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Ok, nowe ustalenia są niestety dość ograniczające. Bowiem, okazało się, że rewizje są Warszawskim przeglądem sztuki alternatywnej, tak więc albo są to autorzy z warszawy i jej okolic, albo teksty są jakoś (może być i odlegle) związane z Warszawą.

Weber nie chodzi o to, że to muszą być teksty już prezentowane na forum, może to być coś całkiem nowego, albo starego - ale musi niestety trzymać się "tematu"
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Czekam na zgłoszenia - bo oprócz Nine nikt jakoś nie przejawia zbytniej chęci do współpracy.

Szukam ludzi z Warszawy i okolic którzy chcą podzielić się swoją twórczością, oraz osób spoza warszawy (tyle, że opowiadania muszą być jakoś związane z warszawą).

potrzebujemy też osób do zaprezentowania tych tekstów

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Hmm... pomysł ciekawy, ten temat trochę taki...

No nic, ja jestem z Warszawy! :D Rozważam zgłoszenie się, lecz ten temat pt. "Warszawa" nieco mi nie leży...

A jak ze zgłoszeniami, co i jak? I gdzie!?

Pozdrawiam!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Chętnie się zaangażuję. Jaki jest termin zgłoszeń i całej imprezy? Czytać mogę, czasami zdarza mi się pluć dookoła, jak fontanna, kiedy staram się dobrze wypaść w recytacji, ale to chyba nie problem?

;]
Co możesz wiedzieć o życiu, jeśli nigdy się nie biłeś?

9
Impreza w piątek 12 grudnia od 16 musimy się spotkać trochę wcześniej. im nas więcej tym lepiej :)

Będziesz tylko czytać, czy jakiś swój tekst też dasz...?

- Nieśmiertelny S.J. Lec

11
Jestem za, podoba mi się inicjatywa. Niestety nie będę mógł wyprodukować tekstu o wawie, jakoś nie leży mi temat. Jako że pochodzę z dalekiego Południa, odpada też moja inicjatywa w czytaniu. Ale jak kiedyś na Podbieszczadziu zawiąże się coś takiego, walcie do mnie jak w dym.

Tymczasem macie moje duchowe wsparcie i błogosławieństwo.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

12
Ponownie mamy okazję wziąć udział w Re:wizjach - co wy na to...

dokładnie to samo co w zeszłym roku, tylko lepiej zorganizowane :)

trzeba się szybko zdecydować...

- Nieśmiertelny S.J. Lec

14
zawsze można na Re:wizje do warszawy przyjechać - a teksty nie muszą być osób z warszawy

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”