Jako, że jest dzisiaj 10 stycznia, pozwolę sobie zapytać, kiedy będzie można korzystać w pełni z forum 'Tu wrzuć tekst do zweryfikowania' ?
Nie ukrywam, że bardzo chciałbym się z Wami podzielić tym co ostatnio napisałem, nie wiem zaś czy mogę swoje teksty publikować w innym miejscu.
2
Zawsze możesz próbować w hyde parku, jak się tak niecierpliwisz, ale tam nie masz żadnej gwarancji, że weryfikatorom się w to zaglądać będzie chciało i zostanie ci łaska zwykłych userów. A może, przez czas oczekiwania, warto to jeszcze raz poprawić?
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie
Re: Odnośnie forum 'Tu wrzuć tekst do zweryfikowania'
3Nie należysz do osób cierpliwych, a u pisarza podstawą jest by być cierpliwymSirJoker pisze: Nie ukrywam, że bardzo chciałbym się z Wami podzielić tym co ostatnio napisałem, nie wiem zaś czy mogę swoje teksty publikować w innym miejscu.

Re: Odnośnie forum 'Tu wrzuć tekst do zweryfikowania'
4Myślę, że nie do końca jest tak jak piszecie. Jestem cierpliwy i poczekam.MateuszMichalak pisze:Nie należysz do osób cierpliwych, a u pisarza podstawą jest by być cierpliwymSirJoker pisze: Nie ukrywam, że bardzo chciałbym się z Wami podzielić tym co ostatnio napisałem, nie wiem zaś czy mogę swoje teksty publikować w innym miejscu..
To dociekliwość kazała mi napisać posta z zapytaniem 'kiedy'

Ja już tak mam, że dociekam. Jak napisali, że 10 będzie hulało to oczekuje (słusznie albo i nie), że będzie hulało.
7
Jak na razie nic na to nie wskazujeNamrasit pisze:To pewnie dziś będą wszyscy zainteresowani czekać na 0:01. A jutro 100 postów nieprzeczytanych
![]()
[ Dodano: Pon 11 Sty, 2010 ]No 7 godzin temu się skończyłRevis pisze:Skończył już się ten 10, czy ja się na godzinach nie znam?(przynajmniej u mnie)

8
My się nigdy nie spóźniamy.
To wy jesteście za wcześnie. ;]
Dajcie nam jeszcze trochę czasu. Chcemy do końca posprzątać...
To wy jesteście za wcześnie. ;]
Dajcie nam jeszcze trochę czasu. Chcemy do końca posprzątać...
10
Tu wrzuć jest otwarte - choć nie zdążyliśmy wszystkiego sprawdzić. A opóźnienie z otwarciem wynikło po części z mojej choroby, po części z kompletnie zawalonego weekendu i poniedziałku.
Przepraszam za opóźnienia
Przepraszam za opóźnienia

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
14
Ja nie oszalałem - poza tym, ja nie oszalałem...
Serena - no, odrobinę się spodobało... ale tekst mnie wymęczył.
Poza tym, zablokowałem 2 tematy - a to dobry początek roku
Może jakieś ostrzeżęnia się rozda..
Serena - no, odrobinę się spodobało... ale tekst mnie wymęczył.
Poza tym, zablokowałem 2 tematy - a to dobry początek roku

Może jakieś ostrzeżęnia się rozda..

„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
— Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
— Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
— Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
15
Marti - Ha ha, a widzisz... Ten tekst męczy, bo ja kocham męczyć ludzi
Nie no, żart... Staram się pisać najlepiej jak potrafię i już widzę u siebie sporą poprawę 

Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.
Wieczność kocha dzieła czasu.
– William Blake