Nie wiem czy ktoś o to już pytał. W każdym razie nie znalazłem w wyszukiwarce.
Załóżmy że umieściłem na tym forum opowiadanie, nawet niezłe. Tydzień później znalazłem gdzieś w internecie jakiś konkurs, w którym, jak w większości była wzmianka, że mogą brać udział tylko teksty niepublikowane.
Czy w takiej sytuacji mogę wysłać na ten konkurs tekst, który ukazał się na forum?
3
Witaj, Simoleon!
Zapoznaj się ze zmianami (w regulaminie) odnośnie usuwania opublikowanych na forum tekstów. Zaostrzono zasady - moderatorzy nie usuwają prac na prośbę autorów.
Skoro wiesz, że tekst jest naprawdę dobry i warty opublikowania, zamieszczaj TYLKO fragmenty. W regulaminie jest mowa o tym, że dział "Tu wrzuć..." służy m.in. do celów edukacyjnych, ale znajdujący się w nim tekst jest uznawany za opublikowany.
Pozdrawiam!
Zapoznaj się ze zmianami (w regulaminie) odnośnie usuwania opublikowanych na forum tekstów. Zaostrzono zasady - moderatorzy nie usuwają prac na prośbę autorów.
Skoro wiesz, że tekst jest naprawdę dobry i warty opublikowania, zamieszczaj TYLKO fragmenty. W regulaminie jest mowa o tym, że dział "Tu wrzuć..." służy m.in. do celów edukacyjnych, ale znajdujący się w nim tekst jest uznawany za opublikowany.
Pozdrawiam!
4
Hmm. A co z tekstami opublikowanymi przed tą zmianą?Zaostrzono zasady - moderatorzy nie usuwają prac na prośbę autorów.
Jeśli ktoś publikował na starych (obowiązujących wówczas) warunkach, to chyba powinien mieć możliwość usunięcia (co nie?). W gońcu to, że godziłem się na tamte warunki, nie znaczy, że muszę się godzić na te.
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.
6
Zmiana polega tylko na tym, że dopisałem zdanie, które ma na celu uzmysłowić użytkownikom wcześniejszy zapis regulaminu, który w ogóle nie był rozumiany lub po prostu o nim zapominano.
Tekstów na WM nie usuwano już rok czy dwa lata temu.
Tekstów na WM nie usuwano już rok czy dwa lata temu.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.