Umieściłem tekst na forum...

1
Nie wiem czy ktoś o to już pytał. W każdym razie nie znalazłem w wyszukiwarce.
Załóżmy że umieściłem na tym forum opowiadanie, nawet niezłe. Tydzień później znalazłem gdzieś w internecie jakiś konkurs, w którym, jak w większości była wzmianka, że mogą brać udział tylko teksty niepublikowane.
Czy w takiej sytuacji mogę wysłać na ten konkurs tekst, który ukazał się na forum?
"[kobiety] W dniu, gdy przestajemy na nie patrzeć, umieramy"

3
Witaj, Simoleon!

Zapoznaj się ze zmianami (w regulaminie) odnośnie usuwania opublikowanych na forum tekstów. Zaostrzono zasady - moderatorzy nie usuwają prac na prośbę autorów.

Skoro wiesz, że tekst jest naprawdę dobry i warty opublikowania, zamieszczaj TYLKO fragmenty. W regulaminie jest mowa o tym, że dział "Tu wrzuć..." służy m.in. do celów edukacyjnych, ale znajdujący się w nim tekst jest uznawany za opublikowany.

Pozdrawiam!

4
Zaostrzono zasady - moderatorzy nie usuwają prac na prośbę autorów.
Hmm. A co z tekstami opublikowanymi przed tą zmianą?
Jeśli ktoś publikował na starych (obowiązujących wówczas) warunkach, to chyba powinien mieć możliwość usunięcia (co nie?). W gońcu to, że godziłem się na tamte warunki, nie znaczy, że muszę się godzić na te.
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.

6
Zmiana polega tylko na tym, że dopisałem zdanie, które ma na celu uzmysłowić użytkownikom wcześniejszy zapis regulaminu, który w ogóle nie był rozumiany lub po prostu o nim zapominano.
Tekstów na WM nie usuwano już rok czy dwa lata temu.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Tak mi się właśnie wydawało, bo jestem tu już chyba rok i jak czytałem regulamin po raz pierwszy to już wtedy nie było można usuwać tekstów. No i zapytanie na priv niepotrzebne :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”