Nabór Weryfikatorów!!!

1
NABóR WERYFIKATORóW

Otóż, jak pewnie wielu zauważyło, cienko u Nas z Weryfikatorami. Weber wyjechał, Ninetongues wyjechał, a inni jakoś chyba stracili zapał do działania. W związku z niedoborem tej jakże ważnej funkcji szukamy nowych ochotników.

Weryfikator powinien być odpowiedzialną osobą, poświęcającą dużo czasu temu forum, w miarę swoich możliwości oceniać jak najwięcej tekstów, pomagać użytkownikom itp. Dlatego też proszę Was żeby się zastanowić zanim się tutaj zgłosicie. Weryfikator to bardzo ważna osoba i nie chcemy brać pierwszych lepszych.

Sądzę, że przydałyby się około dwie, góra trzy osoby. Proszę tutaj zgłaszać swoją kandydaturę, a następnie ocenić jakieś opowiadania (których imo jest sporo i cierpią na brak komentarzy) abyśmy mogli wybrać rzetelne i odpowiednie osoby. Z góry dziękuje za uwagę i liczę na odzew.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

3
Halo. Halo! Słychać mnie? (hehe :D)

Widzę, że chętnych zbyt wielu się nie zgłosiło. Szkoda. Niektóre teksty czekają masę czasu na ocenę.

Wprawdzie wiem, że nie posiadam zbyt wielkiego talentu, że robię masę błędów, ale za to forum odwiedzam niemalże codziennie. Kiedy tylka mam wolną chwilę czytam zamieszczone tu teksty i wydaje swoją opinię na ich temat.

Jeśli w intencji trzymających na tym forum władzę jest abym został weryfikatorem, to z dumą bedę nosił to miano. Jeśli uznacie, że mogę na coś się przydać, to z radością będę spełniał obowiązki weryfikatora.

Dodane po 3 minutach:

Jeszcze jedno. tekst trzeba ocenić wedłóg skali typowej weryfikatorom?
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Moje gratulacje panie Weryfikatorze :). Należało Ci się.

Swoją drogą przypominam, że nabór jeszcze trwa.

6
Nie potrzebujecie czasem nowego weryfikatora? :-) Jeśli tak to chciałbym zgłościć swoją kandydaturę.

8
A Twoja największa szansa na wypromowanie forum wśród innych wielbicieli pisartswa :P

A tak serio to jestem tu nowy (co chyba widać po liczbie postów), ale mam duży zapał, lubię pisać i czytać książki i opowiadania (bo inaczej co bym tu robił?). Jeśli uważasz, że się nie nadaję to, proszę powiedz co powinienem zrobić, by stać się jednym z Wybranych.

Pozdrawiam.

P.S. Przecież nie chcę być adminem :P

9
Osobiście proponuję abyś poprostu pooceniał teksty zarówno w dziale "jestem w trakcie pisania" jak i w weryfikatorium (zasady oceniania dostępne w regulaminach działów) a potem się zobaczy.

pozdroowki 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Co trzeba zrobić to jest napisane w temacie drogi Marcinie. A nowy Weryfikator napewno się przyda także zapraszam do oceniania i zobaczy się. ;)

Powodzenia i pozdrawiam.

11
A Twoja największa szansa na wypromowanie forum wśród innych wielbicieli pisartswa

Rozwaliles mnie. Ale nie o tym mialam. Pobadz troche na forum, pokaz, ze umiesz, ze Ci zalezy to wtedy sie zobaczy. To odpowiedzialna funkcja i nie dostaje sie jej ot tak za 4 napisane posty.

12
Cóż... pewnie mnie zmieszacie z błotem, jednak z uwagi na to, że mało osób jest chętnych ja również, chętnie zostałbym weryfikatorem. Jednak to, czy mam do tego odpowiednie "kwalifikacje" osądzicie wy xD Myślę jednak, że pełnienie tej funkcji nie sprawi mi kłopotów, jeżeli ewentualnie dostałbym tę posadę. Postaram się wypełniać moje obowiązki sumiennie. Chociaż z góry wiem jaka będzie odpowiedź - i rozumiem. Najpierw poudzielam się trochę na forum. Mam nadzieję, że to pomoże w dokonaniu decyzji. :)

Pozdrawiam.
Sygnatura:

Obrazek

Wesołych świąt życzy Wasz Kubek

Do świąt pozostało: 355 Dni!

14
Droga Martyno, coś Ci się musiało pomylić bo Pan Kubek jest w naszym szanownym gronie dopiero od wczoraj i jak narazie jest aktywny. :)

15
no tak, ale... dobra widać, że na prawdę jest nędza z ocenami. Zamias zmobilizować tych co są to...ehhh.. Nikt mnie nie słucha :(
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”