1
Szymon pisze:Moved.
Dlaczego temat o postanowieniach wydawniczych trafił z właściwego mu działu do Hyde Parku?

Wystarczyło przenieść tylko posty nie na temat.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

2
Dlaczego post związany ze sprawami organizacyjnymi wylądował w temacie o postanowiach noworocznych w Hyde Parku?

Wystarczyło tylko założyć temat we właściwym dziale.
MAGIC LINK - CLICK IT.

3
I dostać drugie ostrzeżenie, tym razem za zakładanie nowego tematu dla omówienia jednostkowej i w sumie bardzo drobnej sprawy? Dziękuję, nie ze mną takie numery. A teraz odpowiedz sobie na proste pytanie: czy zamiast robić takie machinacje z przenoszeniem mojego jednego postu nie byłoby prościej naprawić swój błąd, aby wszyscy zapomnieli o sprawie?
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

4
Jest taki zmyślny wynalazek... Moment, nazywa się chyba... prywatna wiadomość? Szczególnie wynalazek ten przydaje się do omawiania jednostkowych i w sumie drobnych spraw.

A teraz, uwaga, uczynię pewną skomplikowaną machinację: zamknę temat i wszyscy zapomną o całej sprawie. Co się będziemy rozdrabniać...
MAGIC LINK - CLICK IT.
Zablokowany

Wróć do „Sprawy organizacyjne”