107
W takim razie: Zapraszam wszystkich chętnych, bez względu na staż, kolor skóry i preferencje seksualne. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

108
Kolejne opowiadanko wpadło do skrzynki.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

109
Hej,

W związku z tym, że nie jestem jedyną osobą jak ma problem ze zmieszczeniem się w terminie, składam oficjalną prośbę o wydłużenie terminu 21 kwietnia godz 12:00.

Pozdrawiam,

G
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

111
I co ja z Wami mam... A nie urwą mi głowy pozostali, którzy się spięli i zdążą/zdążyli?

113
Zgoda, ale jutro w samo południe chcę mieć Wasze opowieści. Bo jak nie, to... Będzie mniej dobra! :)

115
Kobieta, która boi się chaosu, boi się siebie. :)

116
UWAGA!
Przyjmę w ramach DOBRA dowolną ilość znaków, niewykorzystanych z limitu w opowiadaniu konkursowym. Obiecuję je wykorzystać dla DOBRA.

podpisano
Zrozpaczona
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

117
Natasza, zostało dwanaście godzin, pisz, ja piszę i chyba zdążę, co do konkursu to temat jest ciężki i chyba wszystkim pisanie idzie powoli, dlatego konstruktywnie wnoszę by tematem następnego konkursu był sex, seks i inne czynności seksualne- wtedy każdy od razu coś napisze i raczej będą się domagać skrócenia czasu na oddawanie prac by zagłębić się w lekturze- mówię całkiem poważnie z tym konkursem

119
Ignite pisze:
dlatego konstruktywnie wnoszę by tematem następnego konkursu był sex, seks i inne czynności seksualne
Hehehe, popieram :D

Edit: [ciekawość]A czym się różni sex od seksu?[/ciekawość]
sex a seks - to ukłon w stronę erotomanów szukających "tego" przez wyszukiwarkę- nie chcę by zwolennicy jednej formy pisowni "tego" nie znaleźli niczego bo wpisali "to" inaczej

120
Kolejny konkurs już obstalowany - ciemność jego głównym motywem i do tego ciemność pisana od końca. Ech, szaleńcy!

Zostało niewiele ponad dwie godziny na przesłanie tekstu. Wstawię je po południu, jak zaopatrzę dzieci w dobro wszelkiego rodzaju i z dobrym słowem odstawię na pociąg, by jechały do szkół z nadzieją na dobrą przyszłość. ;)

121
Na pół godziny przed końcem przyjmowania prac mamy dwanaście tekstów. Edit: Dosłano jeszcze jedno :), a jedno pominęłam :(.

Dziękuję wszystkim!

W porządku alfabetyczny mamy więc, co następuje:
1. Coś wiosennego
2. Cukroczy
3. Czasem słońce, czasem deszcz
4. Dzień
5. Gorsze od...
6. Jasna strona mocy
7. Kamienny Bark
8. Miejcie oczy szeroko otwarte
9. Mietek dobry chłopak
10. Mrugnięcie
11. Pajacyk
12. Pytia
13. Tęczowe kocię
14. To spojrzenie

Dodam jeszcze, że niczego prócz akapitów w nadesłanych pracach nie poprawiam. :)

Do popołudnia!
Ostatnio zmieniony ndz 21 kwie 2013, 13:48 przez dorapa, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Walki mocy 2013”