211

Latest post of the previous page:

zaqr pisze:To chyba przez ten bimber.
Bimber?
Łomatko!
Nie że zaprzeczam, ale żaden facet nie powiedział mi, ze kojarzę mu się z bimbrem :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

212
A ja się bardzo dobrze bawię!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

216
Jeśli Pytię napisał Thug to należy mu się pieprz..y medal :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

217
Lady Kier pisze:Pytię napisał Thug.
He he Nie pochlebiaj mi :) ja myślałem, że pytia jest dorapy
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

218
Caroll - Pytia Thanowa zaklepana
Znajdź sobie inny tekst Thany
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

220
"Pajacyka" napisała Natasza, a "Kamienny Bark" - Autor płci męskiej.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

221
Jeśli "Pajacyka" Natasza to Ty Thano "Czasem słońce..." :)

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

222
Thana Pytię, taż mówię. na siebie głosowała?

223
Godhand! Naprawdę myślisz, że głosowałabym na siebie? Kolejne przybliżenie: uważam, że "Dzień" też jest autorstwa mężczyzny.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.

224
Thana:
Wybaczenia proszę.
Natłok informacji.

G.

225
Ale muszę przyznać, że "Czasem słońce..." jest bliskie mojemu sposobowi patrzenia na świat. Jednemu z moich sposobów. Przynajmniej tak sugeruje początek. Może dlatego do mnie ten tekst tak fajnie przemawia.

226
Gdybym nie miała listy z autorami i tytułami, dawno bym się zgubiła kto co napisał. Mało tego zwątpiłabym w to, czy napisałam, co napisałam... Ukrycie autorów, pomieszanie starych forumowiczów z nowymi dało niesamowity efekt!

Szkoda, że tak mało osób głosuje. :(
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

Wróć do „Walki mocy 2013”