31

Latest post of the previous page:

Czy mogę gdzieś uzyskać konkretne informacje o zasadach panujących w tym konkursie. Może przemawia prze zemnie brak doswiadczenia, ale nijak nie mogę się w tym połapać. Kto może brać udział i tak wogóle o co chodzi z tym głosowaniem itp.
Są rzeczy ważne, ważniejsze i te do zrobienia

32
Zasada pierwsza: wrzucamy koniec opowieści, autor decyduje jak długi.
Zasada druga: weryforumowicze głosują w ankiecie, którą załączymy, na tekst(-y).
Zasada trzecia: trzy najlepsze poczytamy w całości i głosujemy na zwycięzcę.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

33
Szkoda, że dopiero teraz się dowiaduję, może też bym coś naskrobał :)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

34
Też żałujemy. Zawsze jednak istnieje szansa na kolejne edycje, więc pisz coś mhrocznego i trzymaj w sekretnym miejscu na wszelki wypadek.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

37
Hej, ho! Jest tu kto? <zapytał, zdejmując pajęczynę>

Konkurs złej mocy pochłonęła ciemność? Czy wciąż czekamy na teksty?
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

38
Mrok pochłonął autorów.

39
Mrok pochłonął Szefową bo kto jeszcze nie napisał to już nie napisze, powiem więcej; kto nie napisał ten trąba

40
Hm, ciekawe ile tekstów wpłynęło. Mam nadzieję, ze chociaż z 5... To już by jakaś tam rywalizacja była. Chociaż, swoją drogą, czegoś tu nie rozumiem. Bo podobno młodzi autorzy (a większość z nas się do takowych zalicza - młodych czy to wiekiem, czy pisarskim stażem, czy jednym i drugim) czują pociąg do mroku, kontrowersji, seksu i wulgaryzmów. Przynajmniej tak się pisze. Więc, ja się pytam, gdzie ten pociąg? Bo tu można się było wyszaleć, zwłaszcza w kwestii mroku...
Choć to może nie miejsce na dyskusje o stereotypach...
Graj tym, co masz. Próbuj i walcz.

41
tekstów jest więcej, wciąż napływają- prawda Bron? i jeszcze można przesyłać, zobaczymy jaki będzie ruch w następnych walkach, których temat to Sex, seks i inne czynności seksualne ale to później, wbrew pozorom mi przynajmniej pisało się ciężej niż jasną stronę mocy

42
A no wysłałem wiadomość do Ancepy, czy w ogóle mój tekst się nadaje, bo za mało konkretów podano w tym temacie, a kiedy odbywał się konkurs o jasną stronę mocy to mnie jeszcze nie było na "tym" świecie. Tak czy siak fajnie by było poznać już jakąś konkretną datę rozpoczęcia eliminacji.
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

43
Smoke pisze:zobaczymy jaki będzie ruch w następnych walkach, których temat to Sex, seks i inne czynności seksualne
Na prawdę coś takiego będzie? :O Ale to ja się chyba nie piszę...
....
..?
...
....A może jednak :D

(Wybaczyć - głupawka).
Graj tym, co masz. Próbuj i walcz.

44
w związku z nieobecnością ancepy i upływem terminów, w wyniku oddolnej inicjatywy młodych literatów proszę o przesłanie do mnie tekstów ( na pw), które wcześniej przesłaliście ancepie

wstawię teksty w nowym temacie by w Mrok mógł w końcu pochłonąć Wery! (kto nic wcześniej nie przesłał ma ostatnią szanse żeby to zrobić :)

na teksty czekam do wtorku do godz. 23:59

46
nie ma na co czekać, teksty napisane- muszą walczyć

kto je zbierze i wstawi do konkursowego tematu a ankietą- nie ma żadnego znaczenia -

z resztą ancepa na sb po JSM błędnie sądząc że nastepnym tematem będzie sex, seks i inne czynności seksualne zasugerowała bym ogarnął następne Walki Mocy- ale że to miał być Mrok to się wymigałem- myślę, że nie obrazi się, że teraz ją wyręczam

poza tym teksty już spływają, Mrok ruszył, czekam na resztę

Wróć do „Walki mocy 2013”