76

Latest post of the previous page:

Jest zawód - jasnowidz. Przyszłość do niech należy!

Oj, Nataszo, co ja poradzę, ze ktoś rozpozna Cię po stylu? Sama powiedz, jaki mam na to wpływ? Jeśli komuś podpadłaś - bój się! :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

77
Może to głupio zabrzmieć jak na pytanie o "jasną stronę", jednak zaryzykuję. Czy obowiązkowy jest happy end, co jeżeli zakończenie nie będzie super dobre ani super złe, tylko w odcieniach...dnia codziennego ?
Teraz już wiem. Teraz już wiem, że nie wiem.

78
dorapa pisze:Anonimowo. Nie proponuję numerów, ale nadam Wam jakieś pseuda. Co wy na to?
nie znam się i przyznam pseudonimy są czasem fajne, ale nie lepiej tytułami?

@anker jak dla mnie jeśli tekst jest ogólnie w jasnych barwach, to jak najbardziej, szczególnie, że większa realność takich zdarzeń budzi w nas nadzieje, że i nam coś takiego może się przydarzyć, a czy to nie najczystsze dobro? :)
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

79
Thugu, a nie chciałbyś jakiegoś zaczepistego pseuda? No, co ty?

Oczywiście, ze będą tytuły. Tylko i wyłącznie. Głosujemy na tytuł nie autora.

anker - decyduj samodzielnie, to konkurs, a w życiu dobro ma tyle odcieni...
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

80
Nie znam Ciebie/ Was na tyle, aby wiedzieć jakie pole manewru stosujecie tutaj w tego rodzaju konkursach. Odpowiedź decyduj sam, jest więcej niż satysfakcjonująca.
Teraz już wiem. Teraz już wiem, że nie wiem.

81
Happy end nie jest obowiązkowy. To Wery, nie Holyłudy.

83
Do pierwszego "haftu" dorapy... Ile dobra wytrzyma dorapa! Potem tnie i wkleja ten fragment. ;)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

84
Leniwa - pierwszą część zaznaczasz sama w tekście, ale nie może być więcej niż połowa.

Nataszo, przywołuję Cię do porządku! :lol: Boisz się, że znienawidzę dobro?

86
Mówisz, ze za dużo słodyczy może zemdlić? Prawda, ale mam nadzieję na kilka zaskakujących rozwiązań problemu. Pomysłowość veryforumowiczów jest niewyobrażalna.

88
Anker, po rodzaju pytań jakie stawiasz, można domniemywać, że napiszesz coś zjadliwego i ciekawego, więc przestań tracić czas na dopytywanie i napisz, zostało mało czasu.

Do dorapy: czy na pierwszą rudnę pisze się skończoną historię, czy jakby pilot całości?
Obrazek

89
polish - całość z zaznaczonym pierwszym etapem.

91
Na to by wyglądało, że do 23:59.

Wróć do „Walki mocy 2013”