Latest post of the previous page:
ale wiesz, że istnieją wyszukiwarki i takie informacje można znaleźć samodzielnie?
Latest post of the previous page:
ale wiesz, że istnieją wyszukiwarki i takie informacje można znaleźć samodzielnie?
Wszystko można samemu zrobić.
Czytałam opis Igo tomu. Zaciekawiłam się. Może powinieneś "wciskać" go w UK/USA?Andrzej Pilipiuk pisze: Liczyłem po cichu że Oko Jelenia może uda się wcisnąć Skandynawom.
Gotlandzkie centrum dla literatów i tłumaczy nie raczyło nawet odpowiedzieć...
za to czesi na razie wydali dwa tomy.
generalnie parę groszy ekstra cholernie by się przydało - ale na razie nie widzę szansy.
skupię się na dobiciu nakładów w Polsce do 100 tyś egz. To jest realny plan na nadchodzącą dekadę.
coool - wyobraź sobie tę sytuację: wysyłam list motywacyjny ze streszczeniem.Eviar pisze:
Czytałam opis Igo tomu. Zaciekawiłam się. Może powinieneś "wciskać" go w UK/USA?
jak wiele rzeczy w tym świecie...
To pochwal się Andrzej, jak ty wspierasz początkujących pisarzy. Sprzedałeś niewiele mniej książek, to masz pole do popisu
Added in 43 seconds:Andrzej Pilipiuk pisze: niewiele mniej?![]()
![]()
![]()
ej od fantastyki to ja tu jestem!!!!![]()
![]()
![]()
chciałbym sprzedać choć z 1/4 tego co Ona...albo mieć jako zabezpieczenie na starość taki luxpensjontat w górach jak Nurowska kupiła za swoje honoraria...
albo... ech.
![]()
*
co robię? tak po trochu - w wolnych chwilach...
czytam bardzo dużo tekstów początkujących - (Twoje zdaje się gdzieś tam w kolejce też czekają?). Niewiele z tego jak na razie wynika. Liczę że w tym roku uda się opublikować książkę moich dwu uczennic.
organizuję w ramach mojej fundacji coroczne konkursy literackie "u nas za stodołą" - wydajemy co roku zbiory najlepszych tekstów (nagrodzonych i wyróżnionych) trochę innych rzeczy też opublikowaliśmy... (zbiory wierszy, wspomnienia etc.).
Głównie skupiam się n pracach regionalistycznych. Ten rok zamkniemy chyba 20-tą publikacją. Do powołanej fundacji dokładam ze swoich - nie tyle co w latach ubiegłych - ale tak ok 1/3 budżetu. Badam na ile mogę historię rodzinnego miasteczka i staram się przybliżać ludziom jego dzieje i kulturę.
charytatywnie też się udzielam - mimo kredytów na karku.
ostatnio była renowacja obrazu w sąsiadujących w Wojsławicami Tuczępach - na fundacyjnym koncie była posucha to ze swoich dałem grubszy datek (ale to się parafia i zaprzyjaźnieni składali)...
warsztatów literackich jeszcze nie organizowałem - lokal mam - tylko ta cholerna epidemia :(
i tak pomalutku...
i jeszcze przy figurce zabytkowej fachowiec dłubie... ciekawe ile zaśpiewa. też z mich chyba pójdzie...
Ps. no tak... LINK...
Tu sobie można zobaczyć: http://pilipiuk.com/index.php/fundacja
działamy - na swoim skromnym odcinku frontu...
Andrzej Pilipiuk pisze: niewiele mniej?![]()
![]()
![]()
ej od fantastyki to ja tu jestem!!!!![]()
![]()
![]()
chciałbym sprzedać choć z 1/4 tego co Ona...albo mieć jako zabezpieczenie na starość taki luxpensjontat w górach jak Nurowska kupiła za swoje honoraria...
albo... ech.
![]()
*
co robię? tak po trochu - w wolnych chwilach...
czytam bardzo dużo tekstów początkujących - (Twoje zdaje się gdzieś tam w kolejce też czekają?). Niewiele z tego jak na razie wynika. Liczę że w tym roku uda się opublikować książkę moich dwu uczennic.
organizuję w ramach mojej fundacji coroczne konkursy literackie "u nas za stodołą" - wydajemy co roku zbiory najlepszych tekstów (nagrodzonych i wyróżnionych) trochę innych rzeczy też opublikowaliśmy... (zbiory wierszy, wspomnienia etc.).
Głównie skupiam się n pracach regionalistycznych. Ten rok zamkniemy chyba 20-tą publikacją. Do powołanej fundacji dokładam ze swoich - nie tyle co w latach ubiegłych - ale tak ok 1/3 budżetu. Badam na ile mogę historię rodzinnego miasteczka i staram się przybliżać ludziom jego dzieje i kulturę.
charytatywnie też się udzielam - mimo kredytów na karku.
ostatnio była renowacja obrazu w sąsiadujących w Wojsławicami Tuczępach - na fundacyjnym koncie była posucha to ze swoich dałem grubszy datek (ale to się parafia i zaprzyjaźnieni składali)...
warsztatów literackich jeszcze nie organizowałem - lokal mam - tylko ta cholerna epidemia :(
i tak pomalutku...
i jeszcze przy figurce fachowiec dłubie... ciekawe ile zaśpiewa.
Added in 5 minutes 26 seconds:
Ps. no tak...
Tu sobie można zobaczyć: http://pilipiuk.com/index.php/fundacja
działamy - na swoim skromnym odcinku frontu...