136

Latest post of the previous page:

Za nieoddanie bitwy grożą dwa ostrzeżenia. Dobrze, że masz dobre serce i poczekasz :). Ale przygotuj się na długi i męczący czas niepewności ;> (mój przeciwnik kiedyś spóźnił się niemal dwa tygodnie z oddaniem tekstu, co było doprawdy okrutną próbą mojej cierpliwości).

137
Mam małe. tyci pytanko: Co z moją bitwą z Foo? Dzisiaj mija czas składania prac, które jednak wysłaliśmy wczoraj. Pytam z ciekawości, bo mam wrażenie jakby mój tekst nie dotarł, czy coś.

To chyba przez to, że to pierwsza moja bitwa, że tak powiem "dziewicza".
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

138
Wszystko już jest, zagadałam do kogo trzeba ;)

Winky, a jak Twoja bitwa? Dojdzie w ogóle do skutku? Jak coś możesz poszukać sobie innego przeciwnika, może akurat ktoś będzie chętny?

139
Widzę, widzę. Byłem ciekaw co Foo naskrobał. Stąd ta niecierpliwość.

140
Obywatelka AM pisze:
Winky, a jak Twoja bitwa? Dojdzie w ogóle do skutku? Jak coś możesz poszukać sobie innego przeciwnika, może akurat ktoś będzie chętny?
Z tego, co mi mówiła kuzynka, to ,,nie ma czasu". :] Zatem jeśli jest jakiś chętny masochista, to niech podniesie rączkę. Proszę. ^^
Z powarzaniem, łynki i Móza.

[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]

לא תקחו אותי - אני חופשי

141
Chętny do pojedynku z winky niech odpowie w temacie wyzwań i zgłoszeń.

A ja tak zaczynam się obawiać, czy moja bitwa również dojdzie do skutku o_O. Moja przeciwniczka, Bajka, jak zniknęła, tak i jej nie ma...

142
No właśnie, i moja bitwa się, za przeproszeniem, zesrała :evil:

No trudno, jak już napisałam to opowiadanie, to wkleję do Weryf.

A na temat jakże odpowiedzialnego zachowania Bajki wyrażać się już nie będę :?

143
Gratuluję Foo. Mam nadzieję na rewanż w przyszłości, ale na rozmowę o tym będzie jeszcze czas.

Obywatelko mogę Ci wreszcie powiedzieć czym jest ta "bletka". Otóż jest to bibułka do skretów. Nie wiedziałem jak to inaczej ująć, poza tym myślałem, że to forma znana.

145
Ależ nie ma za co. Przecież nic się nie stało. Chciałem po prostu byś wiedziała gdyby ktoś uzył jeszcze raz tego słowa. W końcu to slang, a nie wszędzie jest taki sam.

Pozdrawiam.

146
Obywatelko, a wy nie możecie powalczyć razem? tj. ty i winky?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

147
Na dwa różne tematy? Ja swoje już napisałam, winky też... Albo któraś z nas by musiała napisać opowiadanie na temat tej drugiej, ale wymyślić zupełnie nowy temat i napisać nowe opowiadanie.

Poza tym, o ile się nie mylę, do winky zgłosił się już nothink.

148
aaaa, jestem nie na czasie. W takim razie czekamy na twój tekst w weryfikatorni :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

149
Gratuluję Foo. Mam nadzieję na rewanż w przyszłości, ale na rozmowę o tym będzie jeszcze czas.

Weber, masz rewanż jak w banku ;)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

Wróć do „Bitwy literackie”