Latest post of the previous page:
Za nieoddanie bitwy grożą dwa ostrzeżenia. Dobrze, że masz dobre serce i poczekasz137
Mam małe. tyci pytanko: Co z moją bitwą z Foo? Dzisiaj mija czas składania prac, które jednak wysłaliśmy wczoraj. Pytam z ciekawości, bo mam wrażenie jakby mój tekst nie dotarł, czy coś.
To chyba przez to, że to pierwsza moja bitwa, że tak powiem "dziewicza".
To chyba przez to, że to pierwsza moja bitwa, że tak powiem "dziewicza".
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
140
Z tego, co mi mówiła kuzynka, to ,,nie ma czasu". :] Zatem jeśli jest jakiś chętny masochista, to niech podniesie rączkę. Proszę.Obywatelka AM pisze:
Winky, a jak Twoja bitwa? Dojdzie w ogóle do skutku? Jak coś możesz poszukać sobie innego przeciwnika, może akurat ktoś będzie chętny?
Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
143
Gratuluję Foo. Mam nadzieję na rewanż w przyszłości, ale na rozmowę o tym będzie jeszcze czas.
Obywatelko mogę Ci wreszcie powiedzieć czym jest ta "bletka". Otóż jest to bibułka do skretów. Nie wiedziałem jak to inaczej ująć, poza tym myślałem, że to forma znana.
Obywatelko mogę Ci wreszcie powiedzieć czym jest ta "bletka". Otóż jest to bibułka do skretów. Nie wiedziałem jak to inaczej ująć, poza tym myślałem, że to forma znana.
Po to upadamy żeby powstać.
146
Obywatelko, a wy nie możecie powalczyć razem? tj. ty i winky?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
148
aaaa, jestem nie na czasie. W takim razie czekamy na twój tekst w weryfikatorni 
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec
149
Gratuluję Foo. Mam nadzieję na rewanż w przyszłości, ale na rozmowę o tym będzie jeszcze czas.
Weber, masz rewanż jak w banku
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.
„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.
"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.
"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)