ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1487
Naprawdę? Nikt? Wszyscy na forum owładnięci własnym geniuszem już nie muszą pisać.
Nie bać się i nie wstydzić, bo to żadna wielka sprawa. Po prostu dobra motywacja i zastrzyk adrenaliny żeby wytężyć wyobraźnie. Mówię zwłaszcza do nowych albo tych wstydliwych... to naprawdę fajna zabawa... nawet kiedy są bęcki :)

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1488
Zgadzam się, że to fajna zabawa i próba sił, i adrenalina jest, i wyrobić się można – same korzyści! Nie bójcie się.

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1491
A ja za to mówię, że się zgłaszam. :D
Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Jest podany temat, osoby których dotyczy wyzwanie piszą coś na ten temat. Potem organizator wkleja do postu wszystkie teksty, nie zaznaczając co jest kogo, a ludzie głosują, czy to mniej więcej tak właśnie działa? :)

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1492
Tak właśnie to działa! Obczaj sobie minione bitwy i regulamin bitewny i szybko załapiesz.

:orcs-cheers:

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1495
Propozycja jest taka: obyczajowe/romans, temat: Zimna wiosna. Prosimy o zgłoszenia.

Lamia, piszesz (się), prawda?

FL

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1499
Hej tomek3000xxl, Lamia, Mortutti, ja niestety nie wyrobię się do 30-go. Zgadzacie się przedłużyć termin do niedzieli (2 maja)?

FL

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1501
ithi pisze: (pt 30 kwie 2021, 14:35) To jak? Mam przedłużać?
Nie wiem... nie ma odpowiedzi, więc przyjęłam, że trudno, tym razem odpadnę. Jeśli masz już wszystkie teksty, to wklejaj. Może biedacy czekają, gryząc paznokcie :D

:orcs-cheers:

FL

Wróć do „Bitwy literackie”