166

Latest post of the previous page:

Ja nie mam nic przeciwko tematowi. Jestem ugodliwy człek, więc termin też możemy przesuwać, jeśli będziesz chciał, Gott-Foo (bądź ja :P). Więc do boju! Niech zwycięży lepszy! :P

168
tekstu* Mówiłes, że chcesz sam wymyslić temat, więc zostawiam wolną rękę.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

169
To dwa mają być teksty, nie? Mój i Twój, temat wspólny. Ale się rozmyśliłem, więc możesz Ty podać:P Brak pomysłów, ehh...

170
Dobrze więc.

Temat:

Przez Pole Bitwy.

Powodzenia.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

173
Hehe, jak zobaczyłam, że jest jakiś nowy post w wyzwaniach, to od razu pomyślałam "a może ja?" :D

Dawno nie napisałam krótkiego opowiadania, więc bitwa będzie dobrą "siłą napędową" do ruszenia piórem (klawiaturą) XD

Więc przyjmuję. Czas do mniej więcej 7 czerwca, chyba że potrzebujesz więcej, to ok.

Niech ktoś zarzuci tematem.

176
Zacząłem wam wspólczuć,....

177
Nie no, wybacz Patren, ale mnie się ten temat nie podoba. Pisanie ma być przyjemnością, a nie udręką. Wymyślcie coś normalniejszego.

Chętnie poczytam, jak sam zrealizujesz ten temat Patren ;P

179
Haha ;) świetny temat ;D Emo Rulez xD

180
E tam, za łatwe.

Ja też rzucę propozycję, a dziewczęta sobie wybiorą :D

"Sześćset sześćdziesiąt sześć groszy w kieszeni"

:D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

181
Wybaczcie, że byłam taka marudna, ale... wygląda na to, że się opłacało XD ;P Do wyboru, do koloru

A więc... <werble grają> wybrałam... <napięcie wzrasta> temat zaproponowany przez... Gott-Foo! <TADAM!>

Jakoś najbardziej przypadł mi do gustu. Fajny :D

Co na to koleżanka Bajka?

Wróć do „Bitwy literackie”