196

Latest post of the previous page:

Ja mam chęć!

tylko poproszę o trzy tygodnie :) dopiero pod koniec miesiąca mam trochę czasu.

O ile można mieć dwa bitewne opowiadania do napisania...
- Jesteśmy otoczeni? świetnie! Możemy atakować w każdą stronę!

198
winky, ponoć szukasz kogoś do pojedynku. Jeśli nie masz nic przeciwko to ja się zgłosze razem z całą swoją skłonnością do masochizmu :D

Dodane po 11 minutach:

aj nothink, wyprzedziłeś mnie. Chyba, że nie można faktycznie prowadzić dwóch bitew naraz, to ja jestem następny w kolejce.

199
Można dwie bitwy naraz, jeśli ktoś ma ochotę.

Alan, moja przeciwniczka, Bajka gdzieś zaginęła, więc jeśli do niedzieli się nie zjawi, zostanę sama na polu walki. To może ze mną zechcesz wojować? Mój temat to "666 groszy w kieszeni". Jak masz ochotę to zacznij już coś wymyślać :D

202
no, jakbyś zgadła :D tak się składa, że nothink to nasz pierwszoliniowy dezerter
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

204
Chciałabym sie zgłosic do bitwy. Ktoś ma może ochote na pojedynek ze mna? :D

Dodane po 1 minutach:

Chciałabym sie zgłosic do bitwy. Ktoś ma może ochote na pojedynek ze mna? :D

205
Em, jako że ostatnio mieliśmy pewne traumatyczne przeżycia związane z bitwami, pozwolę sobie poprosić pozostałych użytkowników, aby zignorowali powyższe wyzwanie, a Justynkę, aby poudzielała się na forum i udowodniła, że jest aktywnym użytkownikiem, któremu można zaufać.

Moderatorka forum bitewnego rzekła.

206
Najaktywniejszą to ona nie jest skoro jest to jej pierwszy post od roku. Na szczęście ktoś czuwa nad bitwami.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

207
zawsze może się stać aktywna :) poczekamy, zobaczymy Justynko nie martw się, może jeszcze będziesz miała swoją bitwę, tylko nie znikaj znów na rok ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

208
Skoroś już się pojawił po wojażach, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, rzucam wyzwanie.

Typ: proza

Andrzeju, podnosisz rękawicę? :)

Woland
Jam jest częścią tej siły

która wiecznie zła pragnąc

wiecznie czyni dobro.

209
Woland pisze:Skoroś już się pojawił po wojażach, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, rzucam wyzwanie.

Typ: proza

Andrzeju, podnosisz rękawicę? :)

Woland

Kurcze - nie bardzo wypada mi stremu wiarusowi rejterować przed młokosami - ale zmuszony jestem uchylić się od pojedynku.

z czasem u mnie totalny klops - Przed świętami powinieniem odać mową książkę a tu jeszcze 535 stron do napisania zostało...

Pozdrawiam

Andrzej

210
Gdyby ktoś chciał a nie miał z kim, to mogę się wtedy zgłosić do pisania na jakiś wybrany temat, w wybranej formie, gatunku... Takie ciekawe tematy wybieracie, że aż chce się spróbować...
Keter Chochma Bina Chesed Gewura Tiferet Necach Hod Jesod Malchut

Wróć do „Bitwy literackie”