Latest post of the previous page:
Wzrostem? Jak to poznać?
...A kto byłby dla mnie odpowiednim przeciwnikiem?
(teraz nie myślę się zgłaszać, ale po Nowym Roku chętnie:) )
To jest do zrobienia. Chęć pojedynku powinno się wysyłać adminowi na prv. Admin powinien informować publicznie, że jest osoba chętna stanąć w szranki i konkury. W tym momencie inni chętni powinni wysłać wiadomość adminowi na prv. Ustalenia powinno się dokonać za plecami użytkowników i w odpowiednim momencie wkleić teksty do oceny. No i oczywiście trzeba zobligować walczących do nie rozgadywania, że się bierze udział w pojedynku.ancepa pisze:Dopiero wtedy byłoby obiektywnie.
Doskonały pomysł, Milordzie, ale ja na przykład nie chciałbym mierzyć się z panem Valdemarem Vacatem albo Nathanielem Nonamem... Wolę stawać do walki z podniesioną przyłbicą i widzieć strach w oczach przeciwnika.padaPada pisze:To jest do zrobienia. Chęć pojedynku powinno się wysyłać adminowi na prv. Admin powinien informować publicznie, że jest osoba chętna stanąć w szranki i konkury. W tym momencie inni chętni powinni wysłać wiadomość adminowi na prv. Ustalenia powinno się dokonać za plecami użytkowników i w odpowiednim momencie wkleić teksty do oceny. No i oczywiście trzeba zobligować walczących do nie rozgadywania, że się bierze udział w pojedynku.
Nigdy nie będziesz miał pewności. Oczywiście, gdy już wszystko się wyjaśni to każdy będzie mówił: "przeczuwałem, że to ty", ale mimo wszystko jest to bardzo bliskie anonimowości.Faux pisze:Zastanawiam się, czy mimo to i tak styl stałych bywalców byłby rozpoznawalny.
Nie zrozumiałeś. Jako uczestnik będziesz wiedział, z kim się mierzysz. To czytelnicy nie będą wiedzieli kogo czytają.Mich'Ael pisze:Wolę stawać do walki z podniesioną przyłbicą i widzieć strach w oczach przeciwnika.
Nie do zrobienia. Nie ma obiektywnych kryteriów sprawdzających się w każdym przypadku. A co jeśli zgłoszą się dwie nowe osoby, co do których nie masz za bardzo wiedzy nt ich umiejętności? Nie do zrobienia.Thana pisze:Stąd propozycja wprowadzenia "kategorii wagowych"