Latest post of the previous page:
Też uważam, że dwa tygodnie to zbyt wiele czasu. Tak więc bez specjalnych udziwnień - 12 sierpnia.470
Spongebob, Weber jest tylko jeden.
Walcz z MarsnTwix'em. Taka moja propozycja.
Sonicexx, dobra zgadzam się.
W przyszłym tygodniu zażądam wolnego dnia i napisze jakiś tekst. Tym razem się nie wymigam.
Tylko daj mi czas do 18, maksymalnie 20 sierpnia, bo mam jeden projekt, który traktuję priorytetowo. Nic mnie nie powstrzyma od skończenia go.
Walcz z MarsnTwix'em. Taka moja propozycja.
Sonicexx, dobra zgadzam się.
W przyszłym tygodniu zażądam wolnego dnia i napisze jakiś tekst. Tym razem się nie wymigam.
Tylko daj mi czas do 18, maksymalnie 20 sierpnia, bo mam jeden projekt, który traktuję priorytetowo. Nic mnie nie powstrzyma od skończenia go.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
474
Kroki Pięciu Palców od razu kojarzą mi się z mnichami z klasztoru Szaolin. Jutro też jest dzień...? z nuklearną apokalipsą, a władcy świadomości z czymś patetycznym i mrocznym (zaraz, był taki gatunek, zaczynał się chyba na f...
). Jedynie z Sadząc Martwe Kwiaty nie mam żadnych bezpośrednich skojarzeń. Dlatego jest miejsce na nowe pomysły. Ja jestem za kwiatami. Termin odpowiada mi do 16.08.08. Jakieś ograniczenia jeśli chodzi o formę? Albo treść? Może coś z tzw. jajem? Ma ktoś jakieś pomysły?

478
sonicexx pisze:Szukając szczęścia
Wrogowie pokoju
Te jak dla mnie mogą być. Weber?
Dla mnie są nijakie, skoro jednak uciekłem ostatnim razem od konfrontacji to Ty wybierz temat. Jeden z tych dwóch.
Termin dwa tygodnie od momentu ustalenia tematu?
480
Złożenia są zazwyczaj nietrafne, więc wolę nie.
Niech będzie pierwszy z z tych dwóch.
To znaczy:
Nie ma co czekać.
Do dzieła i tyle.
Niech będzie pierwszy z z tych dwóch.
To znaczy:
Kod: Zaznacz cały
Szukając szczęścia
Nie ma co czekać.
Do dzieła i tyle.