482
Co z moja bitwa z Tewamem? Termin byl do wczoraj... dzien przed oddalem opowiadanie.
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

483
Tewam pisał na SB, że nieco się spóźni.

O więcej informacji zwróć się do niego - znaczy się kiedy wyśle tekst, ma w sumie tydzień.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

484
MarsnTwix - jeszcze raz.

Temat : Sadząc martwe kwiaty

Termin : do 20 sierpnia

Odpowiada Ci ?

Owszem. Nie odpisywałem, bo na mojej wsi spokojnej burza urwała internetową antenę. Zgadzam się na 20.

487
W sumie to dobrze.

Inaczej nałożyłyby się na siebie trzy bitwy, co odbiłoby się na ocenach.

Jeśli moja przeciwniczka sie zgadza, naszą również przesuniemy o jakieś dwa, trzy dni.

Unikniemy mało ciekawej sytuacji.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

488
2-3 dni... :roll: Proszę o czas do piątku. Następnego.

Nie narzekam na temat, bo sama zaproponowałam, ale... Niedługo od długotrwałego wciskania backspace zrobi mi się odcisk.
I've got the lot to burn...

490
Czy tego oczekiwaliście?

Na pewno nie...

Od pewnego czasu zbierałem siły. Piłem magiczne napoje. Każdego dnia spożywałem proteiny. Ot do czego to doprowadziło...

JESTEM GOTóW!

Czy ktoś podejmie to wyzwanie?
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

491
(podnosi z ziemi rękawicę)

W zasadzie to czemu by nie... Nie wrzuciłem jeszcze żadnego tekstu na forum przekonacie się jak pisze.

Ale jeden warunek piszemy w 3 :P

Więc co powiesz na mnie Richardzie? (bo w liczbie postów idziemy łeb w łeb XD)

:twisted:
"Tworzenie od niweczenia.

Kres od początku,

Któż odróżni z całą pewnością?"

493
Sorry. Już mówię jaśniej. Uważam pojedynki w których jeden tekst jest pisany w 3 osobie a drugi w 1 za nie równe.

Kres od początku,

495
Tematy... A to nie inni mieli zarzucać tematem eee czyżbym źle zrozumiał?

4. Gdy oboje uczestników bitwy jest już znanych, pozostali użytkownicy podają swoje propozycje tematu bitwy. Możliwa jest też forma, że jeden z uczestników podaje pierwszy człon tytułu, a drugi dopisuje resztę.

Coś się zmieniło?

Ja bym tylko miał jeszcze jedną prośbę, ustalmy jakąś objętość tekstów tak żeby potem nie było jak w Tewama i wiedźmina - jeden tekst na strone drógi na dziesięć :P Proponuję 10.000(koło 4 word stron) znaków ale jesil lubisz długie teksty to moze być i 50.000

Kres od początku,

496
Mam dzisiaj dziwne skojarzenia ale może coś się przyda<a jak nie to nie :P>

"podwójne dno"

"jeszcze nie teraz"

"wyłącz światło"

"Jezus z supermarketu"

więcej nie mogę :P <mózg jej pulsuje>

A co byście powiedzieli, żeby zrobic listę tematów (też tych podanych wcześniej a niewykorzystanych) i osoby biorące udział w bitwie wybierałyby temat z takiej listy? Tak sobie myślę, że gdyby nam coś wpadło do głowy, to by się dopisało, no i bijący się nie musieli by czekac na propozycje :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

Wróć do „Bitwy literackie”