76

Latest post of the previous page:

oooo :shock: do już po mnie... ide myśłeć..auć to boli
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie

79
Zauważyłam to dopiero po napisaniu. Niestety nie mam dość czasu by przeczytać wszystko.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn

81
No to teraz nie wiem czy napiszę cokolwiek do tego pojedynku. Pewniesię nie mogę wycofać ale prawdę mówiąc mało mnie to obchodzi.
św. Augustyn

82
Troche sceptycznie podchodzilem do tego rodzaju pojedynkow, teraz po glebszej analizie wydaje mi sie ze to dobry pomysl, mający pewien sens.

-

Nadal nie widze w jakim celu jest to rozgrywane, czy dla punktow, czy dla wlasnej satysfakcji, czy dla zwyklego popisywania sie umiejetnosciami.

Glebsze przemyslenia na ten temat zostawie sobie samemu.

+

Jedyny pozytywny aspekt to analiza gustów oceniajacych. Na podstawie przyznanych punktow przez czlonkow jury, mozna poznac co wam sie podoba jak rownierz to w jaki sposob oceniacie.

Zycze milej pracy i walki, wkrotce sie odezwe.
Dies Irae lub Lacrimose.

84
Proponuję żeby ReQim sam wziął udział w pojedynk - zorientuje się ile pracy trzeba włożyć w napisanie opowiadania na zadany temat. Nie pisze się tego jak wypracowanie - bo przecież musi być oryginalnie, pomysłowo, a nie schematycznie. Na dokładkę poprawnie i ciekawie. Spróbuj a się przekonasz, ze nie chodzi o poznanie gustu oceniających.
św. Augustyn

85
Dokładnie. Te pojedynki moim zdaniem są tez formą pracy nad swoimi umiejętnościami. Zresztą, bardzo podoba mi sie pewien elemwnt zaskoczenia w bitwach - nigdy nie wiadomo, jaki temat zada admin :D Może odpowiadac lub nie i wtedy trzeba sie trochu wysilic :)

Faktyczny RANKING

86
Ranking powinien być dzielony przez ilość głosów, inaczej wskazuje jedynie, że w jednej bitwie głosowało więcej osób niż w innej, a nie wartość ocen.

Pozdrowienia :)

Dodane po 15 minutach:

364/5 = 73 Tygrysica

214/3 = 71 Skubaniec

478/7 = 68 Lan

87
proponuję do rankingu dodać także osoby przegrane i coś zrobić z tymi co wygrali walkowerem (jakieś pomysły?)
św. Augustyn

88
Z ta iloscia glosow to sie troche zgadzam... Bo w sumie tak by bylo najbardziej sprawiedliwie.
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

Tak, teraz jest dobrze

89
Inaczej po prostu cały ranking jest bez sensu. Chyba nikomu nie jest to na rękę? :wink:

Dodane po 5 godzinach 25 minutach:

Widzę reforma się przyjęła :D

A z tym walkowerem:

Najlepiej może nie publikować tekstów nim nie dotrą oba i dawać szansę aby ktoś inny doskoczył w tym samym temacie na miejsce ewentualnego bumelanta.

Skubaniec

91
A tak mówiłeś, że nic nie napiszesz, a wygrałęś ;] Gratuluje

p.s. dobry pomysł z tymi reforamami :)

Pozdrawiam 8)
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie

Wróć do „Bitwy literackie”