781

Latest post of the previous page:

Zaqr:

Chcę Ci podarować chwilę radości,
Nic nie działa lepiej na samopoczucie niż sklepanie czarnego
z powodu wielkiego braku czasu, ale działającej w kontrofensywie wielkiej chęci proponuję:

- dwa tygodnie
- maksymalnie krótka forma, do 3,5 k

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

782
Nic nie działa lepiej na samopoczucie niż sklepanie czarnego
Czyli że to jest temat?
Dobra, jestem za, teraz tylko dorwać jakiegoś kogoś, żeby założył nam temat. ;)

783
Zaqr:

Zapiszesz się w historii.
Temat bitwy - cytat z Zaqr'a :)

Powodzenia,

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

784
smtk69 i ja mamy zaszczyt zaprosić Szanowną Publiczność do podziwiania naszych harców szermierczo-frywolnych w pojedynku pod tytułem "W otchłani perfekcji", który odbędzie się najpóźniej 21 stycznia.

Kto z Kolorowych zechce objąć patronat nad naszą bitwą?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

785
Wow!
Kto w otchłani frywolnej? Kto szermierz perfekcji?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

787
MOGĘ przyjmować zakłady!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

789
Raczej na to kto frywolny, a kto perfekcyjny, ale po namyśle stwierdziłam, że opcji jest więcej, więc... Absynt przyjmę ja i przechowam dla zwycięzcy.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

790
Ja z dorapą! Znaczy.. przetraw... przechowam.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

792
Rozumiem, że jak wygrasz, to zapraszasz nas do Paryża na literacką imprezkę z absyntem! :D
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.

794
smtk69 pisze:mam już dwa genialne pomysły
Ja mam tylko jeden, ale za to perfekcyjny! :twisted:

796
Jestem bardzo chętna. Czy też mogę? :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

Wróć do „Bitwy literackie”