Pytania do Rafała W. Orkana

8
Miło. Kolejny mistrz w drużynie. Może nauczy czegoś? :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

9
Ostatnio pracuję też nad dwoma projektami komiksowymi. Jednym z nich będzie seria wrzucanych w sieć szorcików sword&sorcery, w settingu do pewnego stopnia inspirowanym schyłkiem epoki brązu. Oryginalnie zarówno sam setting jak i protagonistkę wymyśliłem na potrzeby opowiadań i powieści (nad którymi również pomalutku pracuję), ale wymarzyłem sobie zobaczyć Kanti w komiksowym kadrze i udało mi się zaprosić do współpracy Kate Niemczyk, która ma m.in. własną serię w Marvelu i różne projekty z Dark Horsem etc.

A oto Kanti :)

11
Kruger pisze: Wiem, że nowe projekty i w ogóle, ale kumasz, fani czekaj
Proszę, ledwo człowiek próg przekroczył, a już zaczyna się presja na biedaka :P
Orkan pisze: A oto Kanti :)

... e.niemczyk
Super!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

13
ithilhin pisze: Kruger pisze:Source of the post Wiem, że nowe projekty i w ogóle, ale kumasz, fani czekają
Proszę, ledwo człowiek próg przekroczył, a już zaczyna się presja na biedaka
Ehem, ja go tak cisnę za każdym razem, jak się gdzieś spotkamy.
Kto wiem, może kiedyś będę mógł się pochwalić, że Paramythia Vakkerby została wreszcie ukończona dzięki mym wysiłkom?

Żartuję :)
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Pisarzy”