Tekst Turnieju - nominacje

1
Wybieramy Najlepszy Tekst Turnieju!

Zgłaszać do plebiscytu może każdy, podając numer Bitwy i autora (literę). Ilość nominacji na osobę nieograniczona. Prace, które zdobędą minimum trzy nominacje, wezmą udział w sierpniowym głosowaniu. Na autora zwycięskiej pracy oczywiście będzie czekał upominek. :)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

4
Bitwa 9, tekst UniwerSa :twisted: - bo też najbardziej utkwił mi w pamięci.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

6
Faraon pisze: Ilość nominacji na osobę nieograniczona.
To znaczy, że gdybym był dobrym człowiekiem, to mógłbym załatwić każdemu tekstowi po jednej z wymaganych do plebiscytu 3 nominacji? Fajnie byłoby być dobrym człowiekiem :twisted:

Gdyby jednak trzeba się było zdecydować na mniej, to te z wykrzyknikami: Najlepszy dla mnie B5: A, a na drugim miejscu wspaniały i niesłusznie niedoceniony tekst B10: O.
Z ćwiartki nic - to nie są ich najlepsze teksty :(

B1: A
B2: E
B3: J
B5: A!!!
B9: S
B10: O!
B11: S
B12: M

Added in 2 hours 29 minutes 32 seconds:
Pewnie łatwiej dodawać na bieżąco, niż potem jakieś wielkie ilości rozstrzelonych nominacji.
Proponuję wg schematu:
Najpierw same własne typy, pojedyncze lub kilka, jak u nas wyżej (żeby z kolei nie trzeba było ze zbiorczego wyliczać, na co właściwie ten ktoś głosował), a potem zbiorczo:

Moje typy:
Bitwa ... autor ...
Bitwa ... autor ...

Zbiorczo:

Bitwa 1: A
Bitwa 1: B
Bitwa 2: E
Bitwa 3: J x2
Bitwa 5: A
Bitwa 9: S x2
Bitwa 10: O
Bitwa 11: S
Bitwa 12: M
Bitwa 15: E
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

7
Bardzo rozsądnie. Kolejna osoba może edytować tabelę Eldila, modyfikując o swoje typy.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

9
to ja proponuję w stylu eurowizji :D - 3 pkt, 2 pkt, 1 pkt
I wtedy:
B: 1 - B 1pkt
B: 9 - S 3pkt
B: 14 - B: 2pkt
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

10
P.Yonk pisze: to ja proponuję w stylu eurowizji :D - 3 pkt, 2 pkt, 1 pkt
I wtedy:
B: 1 - B 1pkt
B: 9 - S 3pkt
B: 14 - B: 2pkt
Twoja propozycja dotyczy głosowania. Na razie robimy nominacje, kto w tym głosowaniu ma brać udział.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

13
Wystarczyłoby, żeby ludzie tu powiedzieli o tekstach, którymi zachwycali się na bieżąco. Przecież na każdym etapie masa ludzi wiwatowała - ten świetny, ten doskonały.
Opuściliście swoich ulubieńców :)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty”