331

Latest post of the previous page:

No może trochę był dziwny pod tym względem, ale kofffał ją bardzo. A ona się dobrze trzymała :-) póki nie umarła.
OK. Flirtował z X Muzą i to na całego.
Wtedy to dopiero popijał!
I palił fajkę. Jak archetyp jego autorstwa.
No?

333
A. Ignatius?
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

334
Hasek!
Melduje posłusznie :D

Jeżeli nie zgadłam to ide se szczelić!
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 21:41 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

335
Rany, Natasza, natura Twoich skojarzeń jest nieodgadniona :-)
Mam jeszcze coś napisać?
Bo już niewiele zostało, dyżur mi się dłuży, a zmiennika nie widać :-(

337
Proszę ciut jeszcze, bo znalazłem kilkunastu strzelających (żadnego w prysznic), dowiedziałem się wszystkiego o street-canyonach, i zacznę grzebać w starym pudrze...

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

338
Archetypiczny i z fajką to jest komisarz Maigret, Simenon też palił, pił jak smok i życie bujne prowadził, także w Ameryce, ale ta żona mi nie pasuje...
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

339
Simenona znalazłam po fajce + pisarz :D

I wtedy mnie Haskiem trafiło w łeb.

A Hasek miał DWIE żony.
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 21:47 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

341
Raymond Chandler
Palił fajkę, przeszedł załamanie nerwowe, pisał scenariusze, służył w armii kanadyjskiej
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

342
Dorapa - to by były cygara! Marlowe palił cygara.
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 21:48 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.

344
Joe Alex - albo Chmielewska :P
Uwaga robię zadymę
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 21:50 przez Natasza, łącznie zmieniany 2 razy.

346
Uff, otarłam pot z czoła. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

Wróć do „Nasze Zabawy Literackie”