346

Latest post of the previous page:

Uff, otarłam pot z czoła. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

348
O ile mnie pamięć nie myli wracał do pustej chałupy, nalewał sobie szklaneczkę, rozgrywał ze sobą partyjkę szachów, popalając fajkę, której palenie było całym rytuałem. Źle pamiętam?

349
Sir Arthur Ignatius Conan Doyle :P

Nie zgadłem Chandlera...
Czuje się jakbym nie poznał ojca na ulicy.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

350
No, nie wiem - że chlał to bym zgadła. W życiu mi się nie kojarzył z fajką. Z petem, to tak.
God - nie łam się. On się zmienił ;)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

351
Dorapo, wielu wilkom uciekła zbyt szybka łania.
Jako aktualnie najszybsza wilczyca nagoń kolejną.

G.

EDIT:

Natasza:

Za późno. Zrobiłem sobie z żalu mojito.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

352
Będzie o kobiecie, która napisała ponad czterdzieści książek, w tym kilka s-f. Ma ostry język. Bulwersuje ludzi, tym co pisze i mówi. Nawrzucała Bushowi i Blairowi. :) Ma profil na MySpace.

Żeby było zgodnie z zamysłem Thany:
Zaczynała jako pomoc domowa, a kończy na Parnasie.
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 22:09 przez dorapa, łącznie zmieniany 1 raz.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

353
A.Rice?

355
:P

Wróć *psie* , wróć!

G.

356
- Matka umieściła ją w szkole z internatem ( ci Brytyjczycy...).
- Dwukrotnie wychodziła za mąż, ma troje dzieci (i pewnie wnuki, i prawnuki, i praprawnuki).
- Przez niemal czterdzieści lat persona non grata w państwie, które jest miejscem akcji wielu jej książek.

357
Przepraszam, nie zgadłem?

G.

358
God, nie chodzi o A. Rice. Ani o psa. :D

359
Doris Lessing

Znam tylko jej Podróż Bena
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 23:15 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

360
Natasza znowu zabiera zabawki! :D

361
Toż pisałem Lessie wróć :)

G.

Wróć do „Nasze Zabawy Literackie”