życie
Nie zamyka się
W czterech ścianach, lecz między
Dwiema nogami
2
Czy ty porownalas zycie do tego co mysle? ;D Czy po prostu nazwalas to dwaca zycia? czy po prostu ja mam nieodpowiednie skojarzenia [ajj zboczeniec, zboczeniec] ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.
Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
3
W takim razie taki zboczeniec, jak ja XD Muszę przyznać, że bardziej chodziło mi o to pierwsze, choć to drugie też, lecz w mniejszym stopniu.
Aczkolwiek JA osobiście nie uważam sexu za coś najważniejszego w życiu, tylko śWIAT tak uważa, to jego pogląd. Ja właśnie mówię o tym z grymasem niezadowolenia na twarzy.
Aczkolwiek JA osobiście nie uważam sexu za coś najważniejszego w życiu, tylko śWIAT tak uważa, to jego pogląd. Ja właśnie mówię o tym z grymasem niezadowolenia na twarzy.
Re: #
7El bajarz pisze:żuczku kochany, ja też czytam właśnie zwierzenia paryskiej kurtyzany.
Tekst taki jakby bardzo podobny.
Eee... CO? Podejrzewam, że chodzi Ci o to, że mój tekst jest podobny do jakiejś książki, o ile dobrze zrozumiałam. No to muszę Cię rozczarować. Nie mam zielonego pojęcia o żadnych zwierzeniach paryskiej kurtyzany. To, czy padły tam podobne słowa czy coś, to tego nie wiem, więc plagiatem moje haiku nie jest.
Również pozdrawiam.