Szanuj ludzi literacie,
Bo robotę kiedyś stracisz,
Między ludzi zwykłych wejdziesz,
Książką w cymbał tam oberwiesz.
Rozum krótki, pusta głowa,
I dyskusja jest jałowa.
Bełkot
4Szanuj ludzi "literacie",
bo robotę kiedyś stracisz,
między czytelników wejdziesz,
książką w cymbał tam oberwiesz.
Ruzum krótki, pusta głowa,
i dyskusja jest jałowa.
Napisałem na kolanie nie myśląc o literatach, bo z literatami jest jak z kibicami, są prawdziwi i tzw. pseudo. O tych drugich jest ten pseudo - wierszyk:)
Nie ma rzeczy bardziej niewiarygodnej od rzeczywistości.
Bełkot
5nic ci nie zrobiłam, abyś obrażał. Coś chyba nie tak, Ludzie widać nie umieją być rzeczywiści, tylko niewiarygodnie nierzeczywiści. Czyżby i tu była rzeka Cezara? Jednak bycie wśród ludzi może drogo kosztować. "Jesteś gburem pisarczyku, nie ma nawet w tobie szyku. Walisz tylko pieczęciami, jak politruk z kompleksami" Schylasz głowę, w myśl zasady: :Podwładny winien mieć przed obliczem przełożonego wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszył przełożonego". Za dużą wiedzę mam, fizyku - stęplowniku.
Aronia23
Bełkot
6Ojej, przepraszam, o co tyle szumu, o wierszyk grafomana, przepraszam, rzeczywiście - w nierzeczywiści wirtualnej, tylko co to da, no nie wiem.Aronia23 pisze:nic ci nie zrobiłam, abyś obrażał. Coś chyba nie tak, Ludzie widać nie umieją być rzeczywiści, tylko niewiarygodnie nierzeczywiści. Czyżby i tu była rzeka Cezara? Jednak bycie wśród ludzi może drogo kosztować. "Jesteś gburem pisarczyku, nie ma nawet w tobie szyku. Walisz tylko pieczęciami, jak politruk z kompleksami" Schylasz głowę, w myśl zasady: :Podwładny winien mieć przed obliczem przełożonego wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszył przełożonego". Za dużą wiedzę mam, fizyku - stęplowniku.
Nie ma rzeczy bardziej niewiarygodnej od rzeczywistości.