Duszę się.
Nie chcę widzieć już Cię...
Mam dosyć.
Odejdź. Odejdź ode mnie!
Słyszysz mnie?
Ja błagam.
Byłeś moim prywatnym aniołem.
Ufałam Tobie bo myślałam że mogę.
A więc wogóle nie myślałam.
Wyjdź, już i tak pokazałeś mi piekło.
A we wspomnieniach zabrakło opcji
"usuń".
Dlatego nie da się zapomnieć.
Kochać też nie mogę.
Ostatnio nie wykryto u mnie serca.
Kosz jest pełny - zapełniłam go
kolorowymi zdjęciami i uśmiechami.
Wyjdź.
2
Jakoś mi się nie podoba.
Podobają mi się motywy komputerowe - opcja usuń i pełny kosz ale całość do mnie nie trafia
Może jakby te motywy wykorzystać jakoś inaczej... 
Podobają mi się motywy komputerowe - opcja usuń i pełny kosz ale całość do mnie nie trafia

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
3
Melodramatyczne :]
Zgadzam się z Arri, motywy z koszem i opcją "usuń" są naprawdę niezłe.
Nie podoba mi się początek aż do wersu: "Wyjdź, już i tak pokazałeś mi piekło.". Zbyt dramatyczne i oklepane.
Druga część jest lepsza. Myślę, że gdybyś całość utrzymała w takiej konwencji, to wiersz byłby znacznie lepszy.
Pozdrawiam
Zgadzam się z Arri, motywy z koszem i opcją "usuń" są naprawdę niezłe.
Nie podoba mi się początek aż do wersu: "Wyjdź, już i tak pokazałeś mi piekło.". Zbyt dramatyczne i oklepane.
Druga część jest lepsza. Myślę, że gdybyś całość utrzymała w takiej konwencji, to wiersz byłby znacznie lepszy.
Pozdrawiam

"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty
"Litterae non erubescunt." Cyceron
"Litterae non erubescunt." Cyceron