O prawdzie słów kupa 1 autor: Obywatelka AM Zasłużony Mam nadzieję, że nie popełniam w tym momencie forumowego samobójstwa. Kupa kupie nierówna, Jedna to potęga, Druga to kupa gówna. Cytujpt 09 lut 2007, 18:28
2 autor: Patren Pisarz No mi się podoba. Takie życiowe. Pozdrawiam. PS. Mój wujek zwykł mawiać 'kupa kupie nierówna'. "Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być" Cytujpt 09 lut 2007, 19:39
3 autor: El bajarz Szkolny pisarzyna Przeczytałam i oniemiałam. To przypadkiem nie o wyżynach władzy? Coś w tym jest :?: Pozdrawiam. życie to podróż. Cytujpt 09 lut 2007, 20:34
4 autor: Velatieren Pisarz domowy Widzicie? A przysłowi mówi: ,,nawet mistrz z g** nic nie wyrzeźbi''... A GóW** PRAWDA! Tu jest przykład! Nawet z nawozu wyszło ładne haiku Wolnym jest się tylko wtedy, gdy nic nie ma się do stracenia... Cytujpt 09 lut 2007, 22:39
5 autor: wodoryt Pisarz domowy Cóż miłe to zaskoczenie nader dla mnie , jest w tym wszystkim odwieczna prawda,która jak zauważyłem posiada w tym Haiku drugie dno interpretacyjne...naprawdę dobre...pozdrawiam wodoryt " Z głębi nocy je łowię na haczyki świateł, by oślepłe kolory wydobyć z ciemności " ( J.Ficowski). Cytujsob 24 lut 2007, 19:39