Malowane słowem, czyli mistrzowie obrazowania - ZWYCIĘZCA

1
Nie będziemy zgadywać tożsamości zwycięzcy (za to zdobywcy drugiego miejsca jak najbardziej - jeśli nie ma nic przeciwko). Nie wolno nam zabierać tej chwili triumfu i czekać aż ktoś odgadnie.

Zwycięzcą pierwszego turnieju Malowane słowem, czyli mistrzowie obrazowania, jest (ku mojej wielkiej radości).....
Dam...dam...dadadam...

RebelMac !!!

Wielkie, wielkie i szczere gratulacje.
Tu możecie składać Maćkowi (i reszcie) gratulacje.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

3
RebelMac, gratulacje i wielkie brawa :clap:

A i dla pozostałych uczestników wyrazy uznania - to nie był łatwy konkurs, a sporo ciekawych tekstów się pojawiło :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

9
Chii pisze:No i udało Ci się zmylić Eldila! :D
To prawda :D Gratuluję i tego :D

Ale Eldil, nawet zwodzony jak most do Zamku, ma oczy dookoła głowy :D
Eldil pisze: Z czego wynika, że Y nie może być autorem E1T4, a X nie może być Rebelem
Eldil pisze: Drugi nie może być Rebela. (Pisałem o tym wyżej ) Tekst z którym się wygadał, był oparty o "Magiczny krąg". Nie mógł go dostać w finale. Jeśli tu jest, to tylko i wyłącznie jako autor "Kochanki Behemota".
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

14
tomek3000xxl, gratki wielkie. :) Już wygrałeś, tylko jeszcze o tym nie wiesz.

No i oczywiście RebelMac, wielkie, wielkie gratulacje.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Malowane słowem, czyli mistrzowie obrazowania”