32
Cranberry- wysłałam :) A Ty?

Potwierdzenia jeszcze od nich nie dostałam, więc pewnie zostali zawaleni tekstami. Nie myślę jak mi poszło, ale nie ukrywam że chciałaby żeby ktoś to przeczytał :D
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

33
Ja wysłałam w połowie ubiegłego tygodnia i żadnego potwierdzenia nie dostałam do tej pory.
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel

34
Rapsodia, wysłałam w sobotę 15.06 wieczorem. Poprawiłam tę końcówkę w malignie, może nie gorączkowej, ale po 600mg Ibupromu to i krowa nie miałaby gorączki :P ;)
Jak poprzednio betareaderzy marudzili, że końcówka niewyrazista, to teraz pewnie jest niewyrazista i łopatologiczna, ale trudno :D

To mówicie, że miały być potwierdzenia?? Pażywiom, uwidim...
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

35
cranberry pisze:Rapsodia, wysłałam w sobotę 15.06 wieczorem. Poprawiłam tę końcówkę w malignie, może nie gorączkowej, ale po 600mg Ibupromu to i krowa nie miałaby gorączki :P ;)
Jak poprzednio betareaderzy marudzili, że końcówka niewyrazista, to teraz pewnie jest niewyrazista i łopatologiczna, ale trudno :D

To mówicie, że miały być potwierdzenia?? Pażywiom, uwidim...
no ja też poprawiałam w sobotę wieczorem :) a o potwierdzeniach na fb pisali, że wyślą :)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

38
Natalia Szczepkowska pisze:Z facebooka wynika, że dużo osób pisało z Poznania i o Poznaniu
Z czego wynika, że organizatorzy nie słyszeli o konkursie "Poznań fantastyczny".
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

39
Dostałam potwierdzenie :) Wyniki mają być w lipcu. To bardzo szybko, myślałam że dłużej to zajmie :)

41
Ja też dostałem. Piszą na Fb, że przyszło dwa razy tyle prac co rok temu, a wtedy było chyba czterysta (?).

Jak chcą zdążyć do lipca, to albo mają super zespół recenzencki, albo stosują metodę "selekcja wstępna po pierwszych dwóch akapitach" :-)
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...

43
Pytanie na facebooku:
Kłaniam się ;) Kiedy będzie można spodziewać się - plus minus - wyników konkursu "Science Fiction po polsku 2"...?
I odpowiedź:
Przy dobrych wiatrach przelom lipca i sierpnia ;) bardzo dużo opowiadań i ciężki orzech do zgryzienia z wyborem :) Wysoki poziom czołówki.
Mam nadzieję, że redakcją/korektą książek i prowadzeniem ich strony nie zajmuje się ta sama osoba...
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

46
Natalia:

Może celowo tak...? Dla żartu? Krotochwili?

Ciężki orzech, twardy wybór, kto by tam wszystkie zasady poznał :)
A serio - kiepsko.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”