46

Latest post of the previous page:

Dzięki ;)

Wnioskujesz to po profilu wydawniczym? Może i tak...

Chociaż jakoś mojego tekstu to swoją drogą... Wprawka, a nie książka. ;)
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

47
Dodano w dn. 11.05.2013: Z przyjemnością informujemy, iż spośród osób zakwalifikowanych do drugiego etapu Kapituła Konkursu wyłoniła uczestników, którzy przechodzą do trzeciego, ostatniego etapu II edycji konkursu Literacki Debiut Roku. Osoby zakwalifikowane do ścisłego finału (w kolejności alfabetycznej):

Bińczycka-Kołacz Iwona
Drożdż Jan
Kempa-Pieniążek Magdalena
Kulawski Wojciech
Ryrych Katarzyna

Gratulujemy nominowanym oraz serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie.
Ktoś tutejszy? :]

48
Dzień Dobry wszystkim.
Mnie się udało, aczkolwiek nie liczę na sukces bo powieść odrzuciły wszystkie wydawnictwa do jakich ją wysłałem.
Aczkolwiek pierwsza piątka to już jakiś sukces ;-).
Wojciech Kulawski - strona autorska: http://wojciechkulawski.pl

50
Ja ze szczęśliwej piątki odpadłam, to znaczy, że wygrała książka odrzucona przez inne wydawnictwa. Mamy najlepszy dowód na to, że nigdy nie należy się poddawać!!! Ja też będę dalej próbować. Gratuluję zwycięzcom!

51
oti pisze:Ja ze szczęśliwej piątki odpadłam, to znaczy, że wygrała książka odrzucona przez inne wydawnictwa.
Próbowałem to ugryźć z kilku stron, ale nie potrafię wyłuskać sensu tego zdania.
Bo co ma fakt, że dopadłaś z piątki (jak rozumiem - nie dostałaś się, a nie odpadłaś?) do tego jaka książka wygrała i czy wcześniej została przez kogoś odrzucona? :>

52
A myślałem, że tylko ja nie rozumiem :)

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”