46

Latest post of the previous page:

Natalia:

Może celowo tak...? Dla żartu? Krotochwili?

Ciężki orzech, twardy wybór, kto by tam wszystkie zasady poznał :)
A serio - kiepsko.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

47
Wyniki dzisiaj o 12:00 na fanpejdżu wydawnictwa Paperback, napięcie rośnie! Dodatkowo wiadomo już, opowiadania jakich znanych pisarzy ukażą się w zbiorku:
(w kolejności alfabetycznej): Eugeniusz Dębski, Rafał Dębski, Tomasz Duszyński, Anna Kańtoch, Marcin Mortka, Marcin Wełnicki, Andrzej Zimniak
Opowiadań w poprzedniej edycji zmieścili 11, zapewne więc laureatów konkursu znów będzie czworo :)

[ Dodano: Sro 31 Lip, 2013 ]
I są:

Tomasz Kaczmarek - "Machinatio lucis",
Magdalena Kempna - "Łajka",
Mikołaj Manicki - "Syntetycznie organiczni",
Anna Nieznaj - "Dziewczynka ze strychu",
Marcin Podlewski - "Bajki Gigamecha".

Gratuluję!
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

48
Cranberry!

Gratulacje!

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

50
Cranberry, a nie mówiłam, że jury będzie miało na temat tego tekstu inne zdanie niż Ty.
I ogromne gratulacje! :)
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel

52
Również ode mnie, serdeczne gratulacje! :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

53
Natalia Szczepkowska, oj, też sobie ten ibuprom przypomniałam. To przy poprawkach. Bo wersja pierwsza była z kolei kończona nad dzieckiem, które miało wirusówkę żołądkową, więc zasadniczo - fakt, zapewniłam sobie wrażenia ekstremalne :D

Słuchajcie, JAK JA SIĘ ZDZIWIŁAM ^____^, kiedy się okazało, że ten obcy numer, z którego do mnie dzwoniono dziś rano do pracy, to nie sklep meblowy ani nawet nie stolarz :D Autentycznie kompletnie nie liczyłam na ten konkurs. Ale to jest chyba nauczka - jak nie liczę, to się udaje. Jak mi się samej tekst naprawdę podoba, tylko głównie mi samej :P

Dzięki za gratulacje.
Ktoś jeszcze z naszych?
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

57
Jaaaj, dziękuję ^^ *ociera łezkę, bo ktoś ją pamięta*
Ja też sobie gratuluję, ale tego, że jeszcze nie widziałam tego numeru na oczy.
Ale mniejsza o mnie, bo w tym temacie pijemy za Twój sukces, cranberry :D
Jakkolwiek się pije przez Internet.
jestem zabawna i mam pieski

59
Wielkie gratulacje!

"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

60
dziko pisze: Jak pomysł dobry, to nawet pisanie rzutem na taśmę w warunkach ekstremalnych nie stanowi problemu...
Ale wiesz, to nie do końca. Mam wrażenie, że coś mi umknęło - jakaś szansa na wyciśnięcie z tego klimatu więcej. Co gorsza boję się, że jak mnie Anneke (będzie redagować) weźmie w obroty, to tylko krew, pot i łzy :D (I halucynacje z niedożywienia w przerwach)

Ale obiecałam panu z wydawnictwa grzecznie współpracować z Panią Redaktor - wprawiając go przy tym w lekkie osłupienie informacją, że znam z Esensji nie tylko ją, ale też (również z Esensji) dwoje autorów z poprzedniej edycji :D
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

61
Ale obiecałam panu z wydawnictwa grzecznie współpracować z Panią Redaktor - wprawiając go przy tym w lekkie osłupienie informacją, że znam z Esensji nie tylko ją, ale też (również z Esensji) dwoje autorów z poprzedniej edycji :D
I tak oto prawda wyszła na jaw. Esensja to w rzeczywistości portal krypto-społecznościowy <:{
jestem zabawna i mam pieski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”