Potrzebna pomoc.

1
Uwaga konkurs! Poszukujemy kogoś kto napisze nam wstęp literacki do podręcznika. Tekst fabularny ma mieć maksymalnie dwie lub trzy strony A4 i ma dotyczyć jednego z bohaterów gry. Lista bohaterów oraz rys historyczny dostępny na naszej stronie FB:

http://www.facebook.com/pages/Military- ... 9033572816

Nagrodą jest opublikowanie tekstu w podręczniku który będzie dostępny w kilku językach na świecie.

MHM jest następcą KoT i powstaje w kooperacji z ludźmi z kilku krajów europy i nie tylko. Obecnie rozpoczeły się prace nad szatą graficzną podręcznika, oraz wdrożeniem strony WWW. Chętnych do współpracy zapraszam do pisania w temacie na stronie FB gry lub też w PM tu na forum! Zapraszam wszystkich bo naprawdę warto jeśli ktoś chce się wypromować w Polsce i nie tylko!

[ Dodano: Czw 22 Lis, 2012 ]
Jako że nie mogę edytować posta więc wstawiam tutaj poprawioną treść:

Poszukujemy kogoś kto napisze nam wstęp literacki do podręcznika. Tekst fabularny ma mieć maksymalnie dwie lub trzy strony A4 i ma dotyczyć jednego z bohaterów gry. Lista bohaterów oraz rys historyczny dostępny na naszej stronie FB:

http://www.facebook.com/pages/Military- ... 9033572816

Gra to system bitewny osadzony w alternatywnym XV wieku w klimacie mrocznego horroru. Wszelkie informacje udzielam na PM.

Po wybraniu najlepszego tekstu umieścimy go w naszym podręczniku, który mamy nadzieję opublikować w kilku wersjach językowych. Projekt jest niekomercyjny, a my nie będziemy wykorzystywać jakichkolwiek tekstów bez wiedzy i pozwolenia autora. Termin nadsyłania prac do końca tego roku. Po tym terminie (gdy w końcu zostanie uruchomiona strona www) odbędzie się głosowanie nad wyborem najlepszego tekstu na stronie projektu.

MHM jest następcą KoT i powstaje w kooperacji z ludźmi z kilku krajów europy i nie tylko. Obecnie rozpoczeły się prace nad szatą graficzną podręcznika, oraz wdrożeniem strony WWW. Chętnych do współpracy zapraszam do pisania w temacie na stronie FB gry lub też w PM tu na forum! Zapraszam wszystkich bo naprawdę warto jeśli ktoś chce się wypromować w Polsce i nie tylko!

3
Czemu? Jeśli ktoś myśli o karierze literackiej to udział w oficjalnych przedsięwzięciach jest jak najlepszym pomysłem. To tak samo jak z wolontariatem, nikt nie rozumie oco w tym chodzi, i w ten sposób niewielu korzysta. Czy napisanie tekstu ( ew jeśli ktoś będzie chciał nawet ich większej ilości) w podręczniku do gry która będzie firmowana przez kilka firm produkujących figurki. Dodatkowo gra będzie niekomercyjna do pobrania ze strony systemu, a w przyszłości planuje ją wydać PO KOSZCIE DRUKU co jest myślę że jest to niezaprzeczalny plus i niezła promocja.

4
Moim zdaniem wszystko zależy od tego, czy ktoś odpowiedni zauważy czyjeś nazwisko w odpowiednim miejscu i do tego jeszcze odpowiednim czasie. Tak więc jeśli ktoś czuje się na siłach, to zawsze warto spróbować. Im kogoś więcej w takim środowisku pod dobrze napisanymi pracami - tym lepiej.

5
Nie chcę zbyt wiele ujawniać od razu, ale gra będzie prezentowana na kilku portalach, oraz na najwiekszych konwentach w Polsce. Owszem liczy się wszędzie udział nawet w niekomercyjnych przedsięwzięciach. No może nie w polsce jeszcze niestety. Z tego też powodu spora część ludzi biorących udział w projekcie to ludzie z zagranicy.

[ Dodano: Wto 27 Lis, 2012 ]
Oto nasza strona informacyjna- powinna sie przydać i pozwoli paznać nasz system:

http://militaryhistory.cba.pl/medieval

[ Dodano: Czw 27 Gru, 2012 ]
Przypominam wszystkim zainteresowanym ze termin nadsyłania prac literackich do gry mija z końcem roku. Nie zapomnijcie że ma mieć około 2 lub 3 strony formatu A4. Proszę je przesłać do mnie PM. Wszystkim biorącym udział w przedsięwzięciu bardzo dziękuję!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”