Zawsze warto wysłuchać historii drugiego człowieka do końca

1
Organizatorem konkursu jest Społeczny Instytut Wydawniczy ZNAK Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie.
Pracą konkursową jest opowiadanie „Zawsze warto wysłuchać historii drugiego człowieka do końca”. Objętość tekstu nie może przekraczać 4000 znaków ze spacjami.
Nagrodzone prace zostaną opublikowane na portalach: www.lubimyczytac.pl, www.znak.com.pl/opowiadanie, www.cpk.org.pl oraz www.katarzynamichalak.blogspot.com.

Temat: Zawsze warto wysłuchać historii drugiego człowieka do końca.
Termin: 15 lipca 2013 r.
Nagrody:
- 3 równorzędne nagrody rzeczowe, każda w postaci markowych perfum o wartości do 300 zł i książki Katarzyny Michalak "Bezdomna",
- 3 równorzędne nagrody rzeczowe, każda w postaci zestawu 3 książek: "Bezdomna" Katarzyny Michalak, "Plan: Żyć długo i szczęśliwie" Alisy Bowman, "Max Factor. Człowiek, który dał kobiecie nową twarz" Freda. E. Bastena.

Strona konkursu
Regulamin
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

2
O!, podoba mi się ten konkursik. I temat, i limit znaków, i wreszcie: zakątek literatury, do którego chciałbym zajrzeć. Termin do 15 lipca - luzik, atakuję ;)
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

3
Termin nadsyłania zgłoszeń konkursowych upływa z dniem 30 czerwca 2013 roku.
Prace konkursowe nadesłane po tym terminie, jak również prace niespełniające warunków określonych w Regulaminie nie będą brały udziału w Konkursie.

hm...
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

4
Jasna cholera!
Byłem bardzo zainteresowany.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

6
Wybaczcie.
E, tam. W porządku :)
Szkoda tylko, bo mnie strasznie konkurs zainteresował (i nie tylko mnie jak widać - Pilif bylibyśmy w czołówce ;) ).

Pozdrowienia,

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

7
Bywa...
To może konkurs na country fantasy? Andrzej już przetarł szlak ;)
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

8
Ja nie, bo nie lubię takich wymogów:
Udział w konkursie może wziąć każdy zarejestrowany użytkownik "Herbatki u Heleny", którego liczba punktów w momencie zakończenia przyjmowania prac wynosić będzie co najmniej 40 (równowartość dwóch wrzuconych tekstów lub ośmiu wypowiedzi na forum).
Pozdrowienia,

G.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”