czyta sie ją dobrze i szybko. Czytamy w niej o miasteczku Wentwohrt w stanie Ohio. Dokładnie o mieszkańcach ulicy Topolowej którą pewnego pięknego letniego popołudnia zostaje zaatakowana przez ... Bohaterów kreskówki dla dzieci pt. "MotoGliny":lol:
 czyta sie ją dobrze i szybko. Czytamy w niej o miasteczku Wentwohrt w stanie Ohio. Dokładnie o mieszkańcach ulicy Topolowej którą pewnego pięknego letniego popołudnia zostaje zaatakowana przez ... Bohaterów kreskówki dla dzieci pt. "MotoGliny":lol:Kiedy okazuje się że policja sie nie zjawia i nie wygląda na to żeby ktoś im pomógł. Część mieszków próbuje przedostać sie do miasta po pomoc. Niestety okazuje się ze ulica topolowa znajduje się posirodku pustyni...
Dodane po 8 minutach:
mieszków* - mieszkanców

zanim wrzuciłem na forum sprawdzałem w wordzie i mi poprawił
  zanim wrzuciłem na forum sprawdzałem w wordzie i mi poprawił 
 . Chyba, że jest naprawde zła i chcemy się jej pozbyć...Ale do rzeczy.
. Chyba, że jest naprawde zła i chcemy się jej pozbyć...Ale do rzeczy. Wogóle to jest świetny autor, który z najdziwniejszego, przyprawiającego o śmiech pomysłu potrafi zrobić coś extra. No bo czy Was nie śmieszy sam temat - postacie z kreskówki mordują mieszkańców ulicy Topolowej?
 Wogóle to jest świetny autor, który z najdziwniejszego, przyprawiającego o śmiech pomysłu potrafi zrobić coś extra. No bo czy Was nie śmieszy sam temat - postacie z kreskówki mordują mieszkańców ulicy Topolowej?