Latest post of the previous page:
Genialny termin! Szykuje się świetny weekend Najpierw Hiki w papierze(nie będę musiał kupować dziwnych urządzeń, żebyś mi je podpisywał), a później koncert. Mwahaha
 Najpierw Hiki w papierze(nie będę musiał kupować dziwnych urządzeń, żebyś mi je podpisywał), a później koncert. Mwahaha 
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele

Będzie można w Cafe Artefakt. Zapraszam.Romek Pawlak pisze:już teraz zorganizuj jakiś punkt, gdzie będzie można ją kupić.

Nie czytałeś.Maladrill pisze:650k znaków które już czytałem :-) Ale za papier chętnie zapłacę
 To jest wersja po gruntownej redakcji. Poprawione są między innymi rzeczy, na które w tym wątku zwracałeś uwagę, ale też to co czytałeś, to była przecież wersja baaaardzo początkowa, jeszcze przed ebookiem.
 To jest wersja po gruntownej redakcji. Poprawione są między innymi rzeczy, na które w tym wątku zwracałeś uwagę, ale też to co czytałeś, to była przecież wersja baaaardzo początkowa, jeszcze przed ebookiem.
Pomyślę o tym.smtk69 pisze:Byłoby sympatycznie rozprowadzić nową wersję elektroniczną tym którzy już ją kupili. Co sądzisz?

I tak zamierzałem kupićpadaPada pisze:Nie czytałeś. To jest wersja po gruntownej redakcji. Poprawione są między innymi rzeczy, na które w tym wątku zwracałeś uwagę, ale też to co czytałeś, to była przecież wersja baaaardzo początkowa, jeszcze przed ebookiem.
Dodam, że jest o jeden rozdział więcej.