16

Latest post of the previous page:

Sereno, a stanie Ci się coś, jeśli im wyślesz ten maszynopis? Skoro Ci tak zależy na publikacji to czemu nie chcesz nic a nic ryzykować, jeżeli można tu o jakimś ryzyku mówić? o.O"

Rany, co ci początkujący pisarze tacy ostrożni? : P
Piszcząco - podskakująca fanka Mileny W.

18
Wysłałam w zeszłym roku "mojego bazgrołka" do W.A.B. Odpowiedzieli listownie po 5 tygodniach, że: "dziękujemy, ale nie zdecydowaliśmy się" ble, ble, ble. Tą część odpowiedzi zrozumiałam. Na koniec listu jednak napisali: "Zapraszamy ponownie". Głowię się nad tym zdaniem już drugi miesiąc, bo nie wiem, czy miało to oznaczać:
1. Popraw i przyślij ponownie
2. Naucz się, dziecko, pisać a dopiero potem wysyłaj.

Na wszelki wypadek uczę się pisać :)

[ Dodano: Czw 14 Sty, 2010 ]
Tzn. Tę część odpowiedzi :D

19
Myślę, że chcieli przez to powiedzieć "widzimy w Pani jakiś tam potencjał, więc niech go Pani wyszlifuje - ten potencjał, znaczy się - i spróbuje jeszcze raz".
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

20
Sir Wolf pisze:widzimy w Pani jakiś tam potencjał
To by już było coś! Na pewno skorzystam z tego zaproszenia, ale minie jeszcze sporo czasu...

Myślę, że jestem we właściwym miejscu, żeby trenować :D

23
Takie pytanie mam, choć co nie co była o tym mowa, ale może się się coś zmieniło.

Otóż, czy owe wydawnictwo, nadal jest tak skore do wydawania debiutów?
Z góry dzięki za info.

26
W.A.B, Wilga i Buchmann tworzą obecnie grupę wydawniczą Foksal, w celu mniej dotkliwego przejścia przez wszędobylski kryzys :)
MIARĄ TWOJEGO ROZWOJU JEST TO, CO PRZYNOSI CI ZADOWOLENIE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydawnictwa”