77
Herman pisze:Wysłałem do kilku - w tym do Fabryki - wydawnictw powieść i czekam na odpowiedź. Może się uda...
Jak widzisz, wbrew pesymistycznym wypowiedziom niektórych forumowiczów, są tacy którym się to udaje :) Czego i Tobie życzę.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

78
Herman pisze:Wysłałem do kilku - w tym do Fabryki - wydawnictw powieść i czekam na odpowiedź. Może się uda...
Ja podobnież. Ścigamy się? ;)

79
Misiael - ja się nie ścigam ;)
Ale chyba wyślę jeszcze raz. Wydrukowałem sobie ostatnio pierwsze parędziesiąt stron i się zdziwiłem, że mogłem jakieś byki jeszcze wykreślić. I tu pytanie: wysyłać czy nie?
Zastanawiam się też nad czasopismami. Może tam też spróbuję?
http://dnokufra.pl/ - Co się kryje na dnie kufra...

80
Herman pisze:I tu pytanie: wysyłać czy nie?
Dwa razy to samo? Odradzam. Chyba nie chcesz, aby widząc Twoje nazwisko redaktor wyrzucał tekst bez czytania?
Herman pisze: Zastanawiam się też nad czasopismami. Może tam też spróbuję?
Tak, to dobry pomysł. Poza wszystkim innym, niektórzy redaktorzy czytają czasopisma poszukując talentów.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

82
No! :) Pozostaje kwestia co ja z tego będę miał, jak Ci się uda ( dzięki moim światłym radom)? :P
dr Samuel Johnson

84
Siem zastanowiem :) Na razie pisz i się nie rozpraszaj.
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydawnictwa”