Latest post of the previous page:
Z mojej strony to był żart tylko. Spokojnie, nigdy być Cię o to nie podejrzewał.Naturszczyk pisze:Sorry, ale NIGDY z takiej opcji nie skorzystam.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Z mojej strony to był żart tylko. Spokojnie, nigdy być Cię o to nie podejrzewał.Naturszczyk pisze:Sorry, ale NIGDY z takiej opcji nie skorzystam.
Myślę podobnie. Dałeś palec, wezmą rękę. Pozwoliłeś się wydać bez zapłaty to przecież pieniądze za dodruk ci też nie są potrzebne.Naturszczyk pisze:Godna pochwały naiwność. Skoro przekazał prawa do "Dzieła" to na jakiej podstawie należałoby się Autorowi jakieś pieniądze???
Jeżeli będą dodruki (w co wątpię), to Autor i tak nic z tego nie będzie miał.
Chyba nie sądzisz, że jakiekolwiek wydawnictwo sprzedaje książki po to, żeby płacić autorom?Maladrill pisze:To w takim razie po kiego grzyba oni w ogóle wydają takie książki i chcą je opchnąć za marne 13 zł, skoro i tak nie płacą autorom?
Ja nie wiem czegoś innego.iska36 pisze:Z drugiej strony to pomyślcie o tej autorce, ona nie ma za grosz samokrytycyzmu, nie wydaje mi się aby nie zauważała własnych błędów, tak wyraźnych przecież. Kurde normalnie nie wiem