Latest post of the previous page:
Autorką jest Katarzyna Michalak:Że niby 'brakło białego'? I kwadratowy nawias?
http://www.katarzynamichalak.pl/
Spójrz na zdjęcie co zrobili.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Autorką jest Katarzyna Michalak:Że niby 'brakło białego'? I kwadratowy nawias?
To znaczy: jeśli autorka na prawdę się tak nazywa, nie ma powodu ukrywać swojego nazwiska.więc powodu do oskarżeń nie ma
Na obu stronach mowa jest o tej samej autorce. Wystarczy spojrzeć na tytuły wydanych przez nie książek.
Aleś ty... Tak, te dwie Katarzyny Michalak to ta sama osoba. Ale ta, która wydała w ND, już nie.Na obu stronach mowa jest o tej samej autorce. Wystarczy spojrzeć na tytuły wydanych przez nie książek.
To też można sprawdzić w 10 sekund.To znaczy: jeśli autorka na prawdę się tak nazywa
Że co?A swoją drogą, jeśli już ta pomyłka na boku okładki miała zapobiec zbieżności nazwisk, można było po prostu podpisać się "K. Michalak".
Jedno słówko Weberowi i możesz zyskać uprawnienia. Ja wciąż się dziwię, czemu ich nie masz.Sir Wolf pisze:Gdyby to zależało ode mnie, dostalibyście - Vialix i mój imiennik - po ostrzeżeniu za patologiczną bezmyślność. A potem wziąłbym Was i najpierw jednego, potem drugiego trzasnąłbym głową o krakowski bruk tak mocno, że poczuliby Maorysi w Nowej Zelandii. Dubeltowo. Raz za insynuacje. Drugi raz za zaniżanie poziomu forum.
Może dlatego:icy_joanne pisze:Jedno słówko Weberowi i możesz zyskać uprawnienia. Ja wciąż się dziwię, czemu ich nie masz.
Wolf, nie masz wrażenia, że takimi tekstami sam zaniżasz poziom forum i to poważniej niż jakieś nastolatki? Pytanie retoryczne, zamiast odpowiadać, lepiej działajSir Wolf pisze: A potem wziąłbym Was i najpierw jednego, potem drugiego trzasnąłbym głową o krakowski bruk tak mocno, że poczuliby Maorysi w Nowej Zelandii.
Nie tylko chce rozbić głowę (dwa razy), ale chce, aby było to odczuwalne przez ludzi bez sprzętu badawczego na przeciwnej półkuli. Pamiętasz np. trzęsienie ziemi na Haili? Poczułeś wtedy jakieś wstrząsy w Polsce?Vialix pisze:Prawdę powiedziawszy, nigdy nie spotkałem człowieka, który chce rozbijać głowę rozmówcy, gdy ten popełni błąd. Nawet, jeśli wynika z jego głupoty.
Jak to? A Waldemar?Romek Pawlak pisze:aczynając pisać, odkryłem, że jest już trochę Pawlaków, niektórzy mają na koncie książki, uff, uff, na szczęście żaden nie pisał fantastyki.