Latest post of the previous page:
Jak to? A Waldemar?Romek Pawlak pisze:aczynając pisać, odkryłem, że jest już trochę Pawlaków, niektórzy mają na koncie książki, uff, uff, na szczęście żaden nie pisał fantastyki.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Jak to? A Waldemar?Romek Pawlak pisze:aczynając pisać, odkryłem, że jest już trochę Pawlaków, niektórzy mają na koncie książki, uff, uff, na szczęście żaden nie pisał fantastyki.
Masz pisać coraz lepiej tak, żeby takie wydawnictwa krzaczki nie były ci potrzebne.tristan pisze:Mam się trzymać ND czy szukać dalej?
Po debiucie w ND będziesz zaszufladkowany, jako: jeden z tych co "debiutowali" w ND. :>tristan pisze:Chodzi o to czy po debiucie w ND nie będę zaszufladkowany i zgaszony jako dalszy piszarz?
Nawiązanie kontaktu to jeszcze nie sukces wydawniczy. Niemniej jednak niech każdy decyduje sam.Tony pisze:Malinowej z tego wątku "zaszufladkowanie" nie przeszkodziło w nawiązaniu kontaktu z tradycyjnym wydawnictwem.
Tak kształtowała się lista dwa miesiące temu. Przypominam, że jest to zestawienie liczby książek znajdujących się na półkach Empiku przy gdańskim dworcu głównym. Obecnie:6["szósty"], Agnieszka Lingas-Łoniewska - 3 (wciąż tylko na jednej półce)
Rysunek węglem, Katarzyna Michalak - 4
Szczurobójca, Sławomir Orłowski - 10
Na dworcowej, Ludmiła Skrzydlewska - 14
Zefir - opowiadania, Adrianna Wiśniewska - 15
6["szósty"], Agnieszka Lingas-Łoniewska - 4 (+1)
Rysunek węglem, Katarzyna Michalak - 2 (-2)
Szczurobójca, Sławomir Orłowski - 0 [sic!] (-10)
Na dworcowej, Ludmiła Skrzydlewska - 6 (-8)
Zefir - opowiadania, Adrianna Wiśniewska - 16 (+1)
W Empiku w rybnickiej Plazie nie widziałem ani razu ani jednej książki z ND. Jakiś czas temu (gdy ten wątek był "gorący") nawet specjalnie szukałem. Na pewno nie było i nie ma ich wyeksponowanych. W drugim Empiku w Rybniku także nie rzuciły mi się w oczy. Jeśli więc Empik ograniczył promocję do wybranych salonów, to wpłynie to bardzo źle na sprzedaż nakładu.Sir Wolf pisze:z innych Empików.