Dom Snów

1
chyba nikt o tym wydawnictwie nie napisał; jest zorientowane na fantastykę, to chyba dość nowe wydawnictwo z Lublina (mają teraz nieaktywną stronę, bo zmieniają serwer, stąd nie mogę sprawdzić). sprawia pozytywne wrażenie. mają swojego dość sprawnie działającego fanpejdża. ktoś wie coś więcej?
Naz

'Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.' Mahatma Gandhi

2
Ja wiem tyle, iż książka "Czas ognia, czas krwi" mimo przedpremiery i premiery właściwej podobnież wciąż nie jest dostępna. Może to świadczyć o tym, że świeżo powstały Dom Snów nie zdążył jeszcze stanąć pewnie na nogach...
Konto nieaktywne. Proszę o nieprzysyłanie prywatnych wiadomości.

5
Taaa, ja też trzymam kciuki. Już skurczów dostaję i palce mi sinieją...
- Did your life flash before your eyes? Cup of tea, cup of tea, almost-got-shagged, cup of tea?

7
Dziękuję, Ignite. Już nawet zaczynam odczuwać krążenie w małym palcu.
- Did your life flash before your eyes? Cup of tea, cup of tea, almost-got-shagged, cup of tea?

9
Cranberry, masz rację. Nie zważam na wsparcie i zaciskam mocniej. Bo potem będzie, że to wszystko przeze mnie, że chwyt nie taki, zaangażowania brak...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydawnictwa”