107
Nie "mowa rzek" to temat nie tytuł!! Choć jak ktoś chce to może i tak zatytułować tekst
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

109
Specjalne kolegium ze mną na czele
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

110
Ekhm, parę godzin do końca terminu, a ja tu z takim pytaniem wyskakuję ;/ Prace, zgaduję, do Lana ślemy? (aż się boję jakiegoś bana za taki banał;) ) Czekam na jakieś naprowadzenie...

Admin_Edit: Lan jako imię żeńskie nie odmienia się :) (jako męskie jak najbardziej, ale na razie mężczyzną się nie czuję )
"Ludzie się pożenili albo się pożenią i pozamężnią, pooświadczali się... a ja na razie jestem na etapie robienia sobie kawy...jakkolwiek można to odnieść do życia" - Hipolit

111
Zgodnie z regulaminem etap pierwszy zostaje odwołany z powodu zbyt małej ilości prac. Po prostu było by to bez sensowną komplikacją - prace idą od razu do jury

- Nieśmiertelny S.J. Lec

112
Admin_Edit: Lan jako imię żeńskie nie odmienia się :) (jako męskie jak najbardziej, ale na razie mężczyzną się nie czuję )
Nie martw się Mazer, nie jesteś sam, co myślał, że lan jest facetem. :D

113
Nie martwię :twisted:
"Ludzie się pożenili albo się pożenią i pozamężnią, pooświadczali się... a ja na razie jestem na etapie robienia sobie kawy...jakkolwiek można to odnieść do życia" - Hipolit

115
Właśnie, komu należy wręczyć bukiet bądź skrzynkę piwa? :)

Choć prawde mówiąc bardziej interesującym jest kto w ogóle wystartował. Dalej, przyznawać się z kim staję w szranki! 8)
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." - Stanisław Jerzy Lec

117
Spoglądając w lufę strzelby, drżącym głosem... j-j-jaaam jeszcze swoją pracę wystawił do konkursu 8) Tylko nie wiem czy tematycznie się mieści w ramach, bo za cholerę nie mogłem dojść tego, o co chodzi z "Mową rzek", a za późno się zorientowałem o nowej edycji "Otulonych" (parę godzin przed końcem wysyłania prac), by pisać coś nowego, więc dałem, co miałem stworzonego, poprawionego i czekającego na okazję :D

A właśnie, "Mowa rzek" to jakiś temat przewodni czy po prostu... lanie wody ;) że każdy mógł napisać, co chciał?

118
Mowa rzek to temat przewodni

- Nieśmiertelny S.J. Lec

120
Zamierza ktoś odpowiedzieć?
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." - Stanisław Jerzy Lec

121
a co mam odpowiedzieć - trwa, prace są sprawdzane przez jury - wyniki 25 lutego

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”