Latest post of the previous page:
Czy jest określona liczba tekstów, które można przesłać, czy przyjmujecie dowolna ilość?17
W zeszłorocznej edycji był chyba w końcu limit - do trzech prac. Myślę, że i w tym możemy przyjąć tę ilość za graniczą.
Zatem: maksimum trzy prace na jednego uczestnika
Zatem: maksimum trzy prace na jednego uczestnika
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
19
Ja wpierw proszę o przeczytanie Regulaminu Forum.izka333 pisze:Proszę o szybką odpowiedź.

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
20
Ja mam takie pytanie, bo nie ma o tym wzmianki w Regulaminie...
Czy w konkursie mogą startować dwie osoby, pisząc wspólne dzieło?
Jak wtedy wygląda sprawa z kontem - tj. czy konto muszą mieć obie te osoby czy tylko jedna?
Czy w konkursie mogą startować dwie osoby, pisząc wspólne dzieło?
Jak wtedy wygląda sprawa z kontem - tj. czy konto muszą mieć obie te osoby czy tylko jedna?
(...) uciekłem na ulicę, i na deszcz, gdzie mnie nikt nie znał i nie mógł czytać mi w duszy.
C. R. Zafon - Cień wiatru
C. R. Zafon - Cień wiatru
21
Cóż, na pewno jest to jedna z tych nieuregulowanych spraw. Tak, może być pisane opowiadanie przez dwie osoby, tylko proszę to zaznaczyć wysyłając pracę. Konta mogą być dwa, ale może być również jedno.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec
23
Czy w tej edycji też obowiązuje limit 3 prac?
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)
25
A dostaje się jakieś potwierdzenie otrzymania tekstu?
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)
26
Mam takie lekko zwieszone pytanie. Jak podpisać teksty? W sensie, że w pliku. Nawiskiem, nickiem, wcale?
27
Jeżeli regulamin jasno nie stwierdza, że trzeba prace szyfrować, to wysyłam je podpisane nazwiskiem.
Ale przyznaję, jakoś się zagapiłam tutaj i nie dopytałam XD
Ale przyznaję, jakoś się zagapiłam tutaj i nie dopytałam XD
28
Nie chodzi mi o szyfrowanie. Regulamin stwierdza, że prace należy wysłać w wiadomości o takim i takim temacie, gdzie jest nick - ale czy to wystarczy, czy bezpieczniej podpisać się też w pliku?
29
W pliku się NIE podpisujemy.
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
30
O masz! A ja wysłałam podpisany i nawet Lan mi potwierdziła odbiór.Avenger pisze:W pliku się NIE podpisujemy.
I co teraz?

Może to marne usprawiedliwienie, ale dałabym głowę, że w jednej z zeszłych edycji też wysłałam podpisany tekst i było ok.
31
Lan sprawdza i jeśli zauważy na początku lub końcu, to usuwa, więc luz. Gorzej, jeśli ktoś ukrył gdzieś w środku dokumentu.
Po prostu jeśli nie podpiszecie się, to będzie miała mniej roboty. Jury nie powinno znać nazwisk autorów do czasu ogłoszenia wyników.

Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales