169
I dobrze :) im więcej osób, tym lepiej. Zapraszamy
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

170
Microfost Works, którym się posługuję ma opcję Statystyka wyrazów, to oznacza słów jako takich, czy znaków, o których jest mowa w regulaminie (40k)?

Wybaczcie jeśli pytanie jest banalne, jednak sama nie potrafię sobie na nie odpowiedzieć.

171
Word w statystyce wyrazów pokazuje zarówno liczbę stron, wyrazów, znaków bez spacji, znaków ze spacją, akapitów i wersów.

W regulaminie chodzi o liczbę znaków ze spacjami.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

173
Mam takie coś, co mógłbym wysłać, tylko nie wiem, czy to nie za bardzo miniaturkowe jest... Jest dolny limit?

AdminEdit_Lan:
wykasowałam informację i ilości znaków - tak na wszelki wypadek
Ostatnio zmieniony pn 12 gru 2011, 18:24 przez eworm, łącznie zmieniany 1 raz.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

174
Dolnego limitu nie ma :)

poza tym mam informację taką, że do puli nagród dołączyły wydane jakiś czas temu Listy Sławomira Mrożka i Stanisława Lema - http://www.wydawnictwoliterackie.pl/ksiazka.php?ID=2225

- Nieśmiertelny S.J. Lec

176
A czy jest jakaś tolerancja odnośnie maksimum np. 10-15% czy to już tak sztywno 40 tys.?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

178
Bez przesady z tym sztywno - tolerancja jest - ale nie procentowa. Tzn można odrobinę przekroczyć limit, nie więcej jednak niż 999 znaków

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”