76

Latest post of the previous page:

No i po wynikach. :)

Foo twardo trzyma puchar i nie chce oddać. Jeszcze raz Ci gratuluję. Dziwne, ale właśnie przypomniał mi się "Duch Zemsty" (jak on miał na imię? Ichi? Ichigo? Jakoś tak, nie?) i inne wczesne opowiadania, i znów z uśmiechem patrzę na ten przykład pisarskiego rozwoju.

Gratuluję też innym. Szkoda, że było ich tak niewielu, ale przynajmniej mogliśmy stoczyć zacięty bój.

Chciałbym jeszcze wiedzieć do kogo należały dwie prace, bo jedną z trzech pozostałych rozpoznałem, gdy przeczytałem o Eonie. ;)

Gratuluję też sobie, cieszę się niezmiernie z 2 miejsca i już kuje miecz na walkę za rok. Kamraci, Wy także szykujcie broń, bowiem Foo natrzymał się już swojego pucharu!

(Ostrzegam jednak, że wyniki na 2009 rok są już ustalone. Będę miał I miejsce, Testudos II. Możecie wpłacać hajs i licytować się o III miejsce. Ew. spróbujcie przebić ofertę Testudosa, póki jeszcze czas. Znacie nr konta.)

Jeszcze raz wszystkim gratuluję.

I do boju, bracia i siostry! Szykujmy się na przyszłą bitwę!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

77
No, dobrze. Kiedy będzie regulamin Otulonych Natchnieniem 2009?

No, bo muszę skrobnąć coś, żeby było, chociaż to drugie miejsce już mam... ;)

<ostrzy miecz>

Ujmijcie oręż w dłoń, zadmijcie w rogi, unieście proporce! Za rok znów spotkamy się na polu bitwy!

ZA ROK!
Are you man enough to hold the gun?

78
regulamin w sumie będzie bardzo podobny - tyle, że temat inny - konkurs jak zwykle ogłoszę 1 października.

A oto zdjątko nagrody jaką dostał Gott-Foo (co prawda za zeszłoroczny konkurs - lepiej późno niż wcale ;))

http://images30.fotosik.pl/166/3459f21c3c52f897med.jpg

http://images26.fotosik.pl/165/5c69007256cff7damed.jpg
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

79
Zabójcze, nie? XD
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

81
Kongratulejszyns :D

Myślę, że w 2012 zwyciężę w związku z faktem przemagnesowania ziemi.

Szkoda, że tak mało nas było, ale może to dobrze o nas świadczy, że tylko pięciu wzięło tyłek w troki i cośkolwiek napisało? :D

Mała propozycja jeśli można: Dałoby się wystawić prace już z naszymi nickami do pozakonkursowej weryfikacji, chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko.

i gdzie można zobaczyć ile pozostałe prace zdobyły punktów? No wiecie, ciekawość jest okropną przypadłością.

82

Szkoda, że tak mało nas było, ale może to dobrze o nas świadczy, że tylko pięciu wzięło tyłek w troki i cośkolwiek napisało? Very Happy
Sześciu. Napisałem trzy teksty, ale uznałem, że są pisane na siłę i nie na temat, więc nie wysłałem ^_^'
Are you man enough to hold the gun?

85
tak Patrena
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

87
[Patren szykuje się. Zakłada Pancerz Próżności +7 dodatkowo wzmocniony Diademem Narcyza +2 z obrażeniami 2k12 od Wątpliwej Skromności i Czystego Debilmu Zawodowego Palanta]

To miło, że Ci się podobało :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

88
Ok, panie i panowie, konkurs ponownie rusza - zapraszam do udziału. Tegoroczny temat: Mowa rzek.

powodzenia

- Nieśmiertelny S.J. Lec

89
Powodzenie się przyda, zwłaszcza, kiedy takie szpanerskie szklaneczki czekają... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

90
Pewnie. Ktoś planuje udział, wyjąwszy, oczywiście, Największych, a także zwycięzców tegorocznej edycji, tj. Patrena i Testudosa?
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

91
No... mam nadzieję, że ty :)

i wielu innych użytkowników :P

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”